homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oua de prepelita crude in sarcina...??

#1 2010-10-09 18:14:32

danyelita
New member
Inregistrat: 2009-04-10

Oua de prepelita crude in sarcina...??

Am consumat acum doua zile un ou crud de prepelita ..si am citit pe net ca nu e bun in sarcina adik asta inseamna ca afecteaza cu ceva grav bebele??azi am aflat ca am sunt insarcinata ..mi-am facut BHCG. Sunt racita si ma ustura gatul si am avut asa o presimtire sa nu iau medicament si am luat ceva natural am zis eu.,pentru imunitate ....dar  acum sunt un pic ingrijorata..sa fiu sa nu??medicul meu am vb cu el la tel si a zis sa incerc sa ma tratez cu ceaiuri+lamaie+miere.am uitat sa intreb de ou...off doamne ca citesc pe net si mai tare  ma sperii bang daca stie cineva sa -mi raspunda.......multumesc

#2 2010-10-09 18:20:38

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Oua de prepelita crude in sarcina...??

danyela, in mod normal, in perioada de sarcina nu e voie sa mananci alimente nepreparate termic. bine nu ai facut ca ai mancat oul ala... totusi, eu zic ca n-o fi foc un oulet mic de prepelita...
sa vedem ce zic si burticile cu experienta

#3 2010-10-09 18:37:50

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

danyelita a scris:

Am consumat acum doua zile un ou crud de prepelita ..si am citit pe net ca nu e bun in sarcina adik asta inseamna ca afecteaza cu ceva grav bebele??azi am aflat ca am sunt insarcinata ..mi-am facut BHCG. Sunt racita si ma ustura gatul si am avut asa o presimtire sa nu iau medicament si am luat ceva natural am zis eu.,pentru imunitate ....dar  acum sunt un pic ingrijorata..sa fiu sa nu??medicul meu am vb cu el la tel si a zis sa incerc sa ma tratez cu ceaiuri+lamaie+miere.am uitat sa intreb de ou...off doamne ca citesc pe net si mai tare  ma sperii bang daca stie cineva sa -mi raspunda.......multumesc

Mai intai de toate felicitari pentru bebe si sa ai o sarcina usoara!
Nu-ti face probeme cu acel ou, nu se intampla nimic. Si eu am mancat ou (de gaina, mare) crud in primele saptamai de sarcina si nu a fost niciun bai. Stai linistita!

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#4 2010-10-09 18:44:18

danyelita
New member

Multumesc:)sper sa fie in regula...de abia vinerea viitoare am programare la medic:)

#5 2010-10-09 18:56:20

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

te asteptam cu vesti smile
sarcina usoara puss

Publicitate

loading...

#6 2010-10-09 18:59:17

danyelita
New member

Am o intrebare..da ce rau poate face oul crud???adik ca transmite ceva infectii sau si altceva??

#7 2010-10-09 19:13:34

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Transmite infectii, da.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#8 2010-10-09 21:24:29

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

poate transmite salmonella. pe viitor evita toate produsele de origine animala nepreparate termic. atentie si la produsele lactate, sa fie din lapte pasteurizat.

#9 2010-10-09 21:25:54

danyelita
New member

off doamne sper sa nu am eu ghinionul asta:(

#10 2010-12-19 12:38:19

danyelita
New member

Buna. am zis sa scriu tot aici sa nu mai deschid alt topic. Multumesc mult pentru raspunsuri fetelor...am urmat sfaturile am foarte mare grija la tot ce mananc ...totul e bine pana acum.Avem deja 14 saptamani.Acum vreo 3 saptamani am racit groaznic  cu angina in gat+ tuse a fost tare rau ..am consumat ceaiuri de tei+lamaie+miere , vitamina C si multe fructe ..a trecut raceala dar am ramas cu o tuse seaca si la indicatia medicului de familie am baut o cana de ceai de coji de ceapa dar treptat in vreo 2 zile....adica atunci cand imi venea sa tusesc luam o gura..Greseala mea ca nu am intrebat ginecologul si de ceaiul asta.Am citit pe un site ca si ceaiul de coji de ceapa e contraindicat in sarcina ca provoaca malformatii la copil.E chiar asa periculos oare cat am baut?Mi-e tare frica sa nu ii fi provocat ceva grav la bebe..la gineco merg de abia in 5 .01.2011.Voi ati auzit ceva de ceaiul asta?Multumesc:(

#11 2010-12-19 12:54:56

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

uite aici gasesti ce plante se pot consuma sau nu in sarcina: http://forum.anticonceptionale.ro/p3449 … ml#p344922
numai bine smile

#12 2010-12-19 13:45:15

danyelita
New member

multumesc:)nu scrie nimic de coji de ceapa....probabil ca nu are nimic ....inainte nu eram bolnavicioasa..dar de cand am ramas insarcinata am racit de 2 ori foarte tare si culmea ca am grija de mine..asa a zis medicul ca imi scade imunitatea.multumesc inca o data:)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.