|
Nu esti logat.
Ce se schimba in viata unui cuplu odata ce apare un copilas?-2
#20 2010-10-14 15:32:51
Re: Ce se schimba in viata unui cuplu odata ce apare un copilas?ani Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #21 2010-10-17 23:14:28
Re: Ce se schimba in viata unui cuplu odata ce apare un copilas?un copil iti schimba f mult viata, dar conteaza cum vrei tu sa ai viata din momentul in care apare copilul..adik tu ca si mama iei deciziile ce si cum vrei...copilul e pe pr loc, din momentul in care il tii in brate el e viata ta, sotul (un om cu capul pe umeri, normal si nu absurd) va intelege acest lucru si nu va fi gelos ca nu-i acorzi destul atentie....am auzit si eu de cazuri de genul asta, eu nu pot sa inteleg...un copil are nevoie de multa atentie si afectiune, cum poti sa pui un om in toata firea pe acelasi plan?!...imi iubesc copii mai mult decat orice pe lumea asta si as face lucruri nebanuite pt ei,ii pup non stop...cu toate astea de cand am venit acasa nu au dormit langa noi (decat f putin, cred ca intr-un an de 4-5ori) ... nu ii iau de fiecare data in brate cand plang, incerc sa-i linistesc vorbindu-le si sa-i mangai...in felul asta am vrut si vreau sa nu ma leg complet de ei, am copii, dar nu sa stau legata de ei toata ziua...ii acord atentie sotului, putem sa avem viata sexuala (mai putin ce e adev, dar e f bine atunci cand e) si nu deranjam si nu ne deranjeaza copii...avem o pisica cu care ma joc destul, asa ca viata nu se termina cand apare un copil, doar se schimba...pt mine s-a schimbat in bine, eu ma joc si ma distez alaturi de ei, ma simt plina de energie cand ii vad pe ei Ultima oara a fost editat de fleurette (2010-10-17 23:16:31) mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #22 2010-10-18 14:13:07
Re: Ce se schimba in viata unui cuplu odata ce apare un copilas?Fleurette pisicuta o tineti in casa langa copilasi?Nu ai temeri de astea cu parul de pisica sau microbi?Sau o tineti afara? Offline #23 2010-10-18 14:20:25
Re: Ce se schimba in viata unui cuplu odata ce apare un copilas?
uite ca lazarev zice altceva familia este reprezentarea lui Dumnezeu si a Bisericii. barbatul este Dumnezeu iar femeia Biserica. copiii - enoriasii. astfel incat Sfanta Treime este pe locul 1 apoi sotul si apoi copilul. este f important ca fiecare sa isi stie f bine locul si femeia sa ii aseze la locul potrivit. nu trebuie sa uitam ca fara barbat copiii nu erau si deci el are nevoie de atentia noastra la fel ca si copiii. mami de minuni Offline #24 2010-10-18 14:39:53
Re: Ce se schimba in viata unui cuplu odata ce apare un copilas?viata sociala - exista in continuare. ori iesim fiecare cu gasca de baieti/ fete, ori vin prietenii in vizita la noi. noi inca nu am iesit in vizite ca cel mic nu e inca botezat dar urmeaza si asta. mami de minuni Offline Publicitateloading...
#25 2010-10-18 15:26:11
parcă aș fi vorbit eu Offline #26 2010-10-18 15:26:51
teoretic stiu si asa e. practic... bravo cui poate, nu-s eu aia Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #27 2010-10-18 16:11:22
Re: Ce se schimba in viata unui cuplu odata ce apare un copilas?nici la noi nu e reciproc cu pisi kata ...mereu vor sa o prinda si ea e crispata toata ...in pr 2 luni nu avea acces in camera lor, si in alta camera nu stateau langa ea...dar acum o trag de coada, o epileaza...nu mi-e teama de par, afara pun mana pe dif lucruri si apoi baga in gura...asa ca pisica noastra e curata, vaccintata nu am de ce sa-mi fac griji...in plus pediatra a vazut-o si nu a spus nik de ea, adk sa-o izolez de copii..oricum fuge ea ...prin casa spalam 1 data pe zi mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #28 2010-10-18 17:05:29
Re: Ce se schimba in viata unui cuplu odata ce apare un copilas?aoleu, fleur... imi inchipui ce stresata e a voastra cu 2 surse de atac Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #29 2010-10-18 17:32:44
Re: Ce se schimba in viata unui cuplu odata ce apare un copilas? asta deja e alta treaba, Cum se schimba viata animalelor de casa odata cu aparitia unui copil Offline #30 2010-10-19 10:32:57
Re: Ce se schimba in viata unui cuplu odata ce apare un copilas?sa nu mai zic sambata toti copii o fugareau...dupa 1 ora o cautam prin toata casa, am zis ca a fugit, dar saraca era pe sifonier, se ascundea acolo ...asa e, un stres imens copilul pt pisi mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #31 2010-10-19 10:38:35
Re: Ce se schimba in viata unui cuplu odata ce apare un copilas?bietele pisici Offline #32 2010-10-29 09:18:25
rectific: de o săptăm?nă de c?nd fie-mea se culcă și ea ca un copil normal, la 21-21.30, ne-am reluat și noi constant viața sexuală (nici unul dintre noi nu mai era dispus să aștepte 6 săptăm?ni, nu după at?tea luni de pauză ) și pot spune că nimic nu s-a schimbat din punctul ăsta de vedere Offline #33 2010-11-01 15:24:39
Re: Ce se schimba in viata unui cuplu odata ce apare un copilas?ma bucur ana sa aud, e un aspect f imp intr-o casnicie ... la noi dupa 1an de cand avem copii e super din punctul asta de ved mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #34 2010-11-03 09:30:01
Re: Ce se schimba in viata unui cuplu odata ce apare un copilas?așa zic și eu, fleur Offline #35 2010-11-03 17:41:37
Re: Ce se schimba in viata unui cuplu odata ce apare un copilas?ce bine de voi 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline #36 2010-11-03 18:04:48
Re: Ce se schimba in viata unui cuplu odata ce apare un copilas?mai ... sa zic si eu ceva .. eu nu prea mai sunt asa .. receptiva ... si gravidutza eram tare nebunatica ... dar desi am nascut ceza ceva nu prea mai e cum era .. e cam seceta pe plaiuri dc intelegeti ... un pic deprimant, astept sa imi treaca yes it's official : sunt mamiiiicaaaa ! Offline #37 2010-11-03 18:38:15
Re: Ce se schimba in viata unui cuplu odata ce apare un copilas?Geo, inteleg perfect. 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline #38 2010-11-03 21:01:01
Re: Ce se schimba in viata unui cuplu odata ce apare un copilas?Noua ni s-a schimbat viata complet, prioritatea este fata acum , amandoi facem tot ce putem ca ea sa fie multumita si sa radieze de fericire. Am avut momente de suparare, nervozitate, oboseala...dar totul este trecator...ce avem acum langa noi este VIATA, radiem prin toti pori cand ne zambeste, chiuie, face nebunii....etc Are mami o fetita cat un ghemotoc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|