homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Constipatia cronica


#1 2010-10-14 10:48:48

sonike
Membru
Inregistrat: 2010-10-14
Mesaje: 1

constipatia cronica

Bine v-am gasit!

   Sunt Sonia iar pe fetita mea de 2 ani si jumatate o cheama Carolina. Am o problema cu micuta si nu ma descurc: in urma unei constipatii ocazionale de acum cca. o luna si jumatate ea a avut un scaun tare si dureros iar de atunci ii e frica de actul defecatiei. Chiat daca are o alimentatie corecta tot ne constipam.De ce? Pentru ca nu lasa scaunul sa iasa,ii e frica de durere si atunci il tine inauntru.Nu o pot convinge nicicum si asa ma trezesc ca nici 5-6-7 zile nu are scaun.Atunci intervin cu laxative,ultima data cu ulei de ricin.Desi a vazut ca nu o mai doare..frica tot exista.Azi e a 4-a zi fara scaun iar si voi interveni cu laxative insa acesta nu e o solutie,decat provizorie.
Ajutati-ma cu sfaturi: cum sa-mi conving fetita sa nu mai tina scaunul in ea? Desi a vazut ca "nu mai doare" tot nu reusesc s-o determin.Am sa merg si la doctor insa ma gandesc ca poate mamicile de aici s-au confruntat cu problema noastra si au gasit solutii. ..

Offline

 

 Acum   

Footer-ul board-ului© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.