homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Antibiotice in momentul conceptiei..

#1 2010-10-20 10:51:05

danyelita
New member
Inregistrat: 2009-04-10

Antibiotice in momentul conceptiei..

Am fost azi la echo si a zis e bine. Dar un pic sunt nedumerita ......mi-a spus ca sarcina e mai mica cu o sapt decat ar fi normal si asta din cauza problemelor mele cu menstruatia. Adica spune el ca e posibil sa fi ramas insarcinata in 29-30 sept ...problema e ca atunci sotul meu era pe tratament cu augmentin+omez+biotics pentru un abces dentar. Nu stiu ce sa cred..adik dupa doar doua zile de la conceptie cum zice el  incepe testul de sarcina  sa iasa slab pozitiv si in sange imi arata rezultatul de la BHCG 57.6 mUI/ml asa valoare mare.Sunt unele lucruri care nu se leaga........dar intrebarea cea mare e daca ar fi vreun risc pentru bebe ca in momentul conceptiei sotul meu era sub tratament cu antibiotic????Ginecologul spunea ca nu ar fi dar parca nici el nu era sigur.Va rog sa imi raspundeti sincer.Multumesc supa

#2 2010-10-20 11:21:47

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Antibiotice in momentul conceptiei..

eu nu cred ca e nicio pb smile

si sarcina poate fi mai mica din cauza unei ovulatii tarzii, asa a fost si la mine

sarcina usoara si fara stress sa ai! puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#3 2010-10-20 12:09:40

danyelita
New member
Inregistrat: 2009-04-10

multumesc pentru raspuns:)..sa dea Dumnezeu sa fie bine:)

#4 2010-10-20 15:36:33

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

nu avea cum sa se pozitiveze asa repede testul de sarcina si nici valoarea aia la beta nu aveai cum sa o ai la 2 zile de la conceptie. deci ai ovulat mai devreme totusi.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.