|
Nu esti logat.
Intrebare destre ac#1 2010-10-21 22:46:58
intrebare destre acbuna feteleor. o intrebare am si eu..azi am luat prima pastila si as vrea sa va intreb daca are ceva daca am contact sexual chiar daca am luat decat o pastila.tin sa va spun ca e a 5-a luna de cand am inceput sa iau. astept raspunsuri.multumesc Offline #2 2010-10-21 22:53:08
Re: intrebare destre acpai daca iei de 5 luni Ac...corect esti protejata si in cele 7zile de pauza deci esti si in prima zi de la pastila,daca nu, trebuie sa te protejezi suplimentar Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #3 2010-10-21 23:32:30
Re: intrebare destre acle-am luat corect pana acum. deci nu trebuie sa imi fac griji nu? de mult am avut aceata intrebare in cap. multumesc mult:* Offline #4 2010-10-22 14:08:50Re: intrebare destre acfii fara grija. din moment ce iei de 5 luni, esti protejata. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|