|
Nu esti logat.
Vreau o pauza de antibebe-pana cand sunt protejata de ultima folie?Pagini: 1
#1 2010-10-28 10:21:48
Vreau o pauza de antibebe-pana cand sunt protejata de ultima folie?Buna Offline #2 2010-10-28 10:24:24
Re: Vreau o pauza de antibebe-pana cand sunt protejata de ultima folie?daca nu ai de gand sa mai incepi o alta folie esti protejata pana in prima zi de menstruatie. deci pana atunci poti avea contacte sexuale Offline #3 2010-10-28 10:31:38
Re: Vreau o pauza de antibebe-pana cand sunt protejata de ultima folie?Citisem pe un forum ca daca ai contact sexula cu 5 zile mai inainte de ultimele 5 pastile din folie e ok dar daca ai in ultimele 5 zile cand ei pastile e posibil sa ramai insarcinata.....daca imi poate raspunde cineva care a facut pauza...si daca a avut contact sexual pana in ultimele zile cand a luat pastila si daca a avut probleme apoi. De exemplu eu ieri a luat ultima pastila si acum astept sa-mi vina si ultimul contact a fost cand mai aveam de luat 3 pastile....oare e ok acum dupa pauza de 7 zile sa fac pauza si sa nu raman...bine inteles ca de acum incolo o sa ma protejez ..... Offline #4 2010-10-28 10:35:51
Re: Vreau o pauza de antibebe-pana cand sunt protejata de ultima folie?alina, e asa cum ti-am zis. esti protejata pana in prima zi de menstruatie. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|