|
Nu esti logat.
Nelamurire.....plz raspunsuri-2#20 2010-11-24 12:17:01
Re: nelamurire.....plz raspunsuriBuna fetelor, Laura ma numesc, am 24 de ani si un minunat bebe de 2 anisori. "Problema" mea este aceea ca doctora mea nu vrea sa mi prescrie anticonceptionale de nici un fel si insista cu steriletul (pe care eu nu l doresc sub nici o forma). Offline #21 2010-11-24 12:18:40
Re: nelamurire.....plz raspunsuriNu ai niciun cabinet de planning sau alt medic ginecolog la care sa te duci sa-ti prescrie anticonceptionale ? Offline #22 2010-11-24 12:22:43
Re: nelamurire.....plz raspunsuriMomentan nu, voi ajunge probabil cand voi lua concediu, lucrez non-stop , iar acolo banuiesc ca mi vor recomanda anticonceptionale tot pana vom gasii unul care sa fie nimerit pentru mine... Ultima oara a fost editat de Laura2510 (2010-11-24 13:33:54) Offline #23 2010-11-24 16:55:54
Re: nelamurire.....plz raspunsurilaura...ia-ti liber 2 ore si mergi la un medic de planning.E suficient de imprtanta problema ca sa nu o tratezi cu superficialitate....in interesul tau te rog sa faci asta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2010-11-24 20:52:20
Re: nelamurire.....plz raspunsuriva rog vreau si eu un raspuns in legatura cu steriletul un rasp de la doctoreassa daca se poate.......va rooooooooooooooooog iubesc si sunt iubita:X Offline Publicitateloading...
#25 2010-11-25 00:20:59
Re: nelamurire.....plz raspunsuriSkaty...steriletul e recomandat persoanelor care au avut cel putin o nastere...deoarece exista riscul sa nu mai poti avea copii. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #26 2010-11-25 01:20:08
Re: nelamurire.....plz raspunsuriBuna, am o mare intrebare. Azi (miercuri) trebuia sa incep un nou blister de yasmin la 21.45 dar am uitat complet si am luat pastiluta la 00.00, o sa am nevoie de protectie suplimentara sau e prea mica diferenta ca sa conteze? chestia e ca sigur o sa am relatii saptamana viitoare, poate chiar maine si as vrea sa stiu deci e cam urgent! va rog ajutati-ma.... Offline #27 2010-11-25 09:09:39
Re: nelamurire.....plz raspunsuriEsti protejata. Intarzierea de cateva ore nu pune probleme. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #28 2010-11-25 11:27:53
Re: nelamurire.....plz raspunsuri
cita vreme ai primit deja un raspuns corect, nu vad motive pentru care sa il repet si eu pe acelasi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|