|
Nu esti logat.
Pentru dotoressa#1 2010-11-20 23:16:40
Pentru dotoressaam luat anticonceptionale Diane 35 timp de 13 zile din prima zi de ciclu menstrual (06.11) mi'a tinut 6 zile normal dar dupa ce o faceam cu prietenul meu imi curgea sange si am decis sa le intrerup (18.11) nu am terminat blisterul . dar sangerarea continua daca atunci tinea cateva ore acum e tot timpul nu e abundenta dar este si ma enerveaza .. e din cauza pastilelor k nu mai stiu ce sa cred ..apropo pastilele le'am luat fara prescriptia medicului (nu ma mai certati ca stiu ca am facut o prostie).. o sa se tremine ?? si are vreun efect negativ ca le'am intrerupt? ..nu am avut nicio reactie de la ele doar dimineata putina greata si nimic altceva ...nu ma trimiteti la doctor ca nu ma duc Offline #2 2010-11-21 11:36:59
Re: Pentru dotoressaDiane 35 se dau in special pentru dezechilibre hormonale care duc la probleme de sanatate. Daca tot ai luat de capul tau, trebuia sa iei unele cu doza mica de hormoni. Sangerarea e din cauza pastilelor. Daca te informai cat de cat inainte sa le iei sau ai fi citit macar prospectul ai fi stiut ca in primele luni de administrare apare spottingul - o sangerare putin cantitativa care trece dupa ce organismul se acomodeaza cu pastilele. Sangerarea pe care o ai acum dupa ce ai intrerupt pastilele (ceea ce nu trebuia sa faci) se poate considera menstruatie. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2010-11-21 15:46:26
Re: Pentru dotoressaBaby,sangerezi de la intreruprerea ac cam asa s eintampla cand nu duci folia pana la capat.daca nu poti sa mergi la medicul din oras incearca sa mergi in alt oras la altul #4 2010-11-24 15:16:12
Re: Pentru dotoressaCat timp am alaptat am luat Cerazette iar acum iau Marvelon. Cand am trecut de la cerazette la marvelon am facut pauza de 7 zile. Exista vreun risc sa raman gravida? Offline #5 2010-11-24 15:28:01
Re: Pentru dotoressanu, ai facut bine! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-24 16:58:52
Re: Pentru dotoressa
nu e adevarat...nu a facut bine deloc...cerazette e contraceptiv doar cu progesteron...rezulta ca nu trebuia facuta pauza deloc Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2010-11-24 17:17:25
Re: Pentru dotoressapfff imi cer scuze credeam ca se procedeaza la fel ca in cazul celorlalte... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #8 2010-11-24 17:31:56
Re: Pentru dotoressanu-i nimic...acum vei stii Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|