|
Nu esti logat.
Sarcina sau nu?#1 2010-11-22 13:20:34
sarcina sau nu?se poate sa fi in luna 3 de sarcina menstruatia sa vina normal cantitativ sa faci 15 teste de sarcina facute la prima urina si int dif de timp care sa iasa negative si totusi sa fi insarcinata? oare toate testele de sarcina pot sa dea gres? mentionaz ca nu am fost la medic Offline #2 2010-11-22 13:22:22
Re: sarcina sau nu?nu se poate...de ce te mai gandesti ca ai fi insarcinata dupa 3 menstruatii normale si atatea teste negative? "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2010-11-22 13:39:00
Re: sarcina sau nu?am auzit atatea discutii despre menstra peste sarcina dar ma gandesc ca la o luna asa avansata ar trebui sa fie testul pozitiv mentionez ca am avut 4 menstruatii de la contacul problema Offline #5 2010-11-22 13:48:36
Re: sarcina sau nu?multumesc sunt mai linistita acum probabil este si autosugsetia multumesc inca o data Offline Publicitateloading...
#6 2010-11-23 20:56:47
Re: sarcina sau nu?Ciclul menstrual este regulat: 28 zile. iau anticonceptionale yasmine de aproape 2 ani. In 30 iulie am avut contact sexual. am calculat si eram in ziua "ovulatiei". in acea saptamana, este posibil sa fi uitat sa iau o pastiluta la timp, luand-o a 2a zi. Este posibil sa fiu insarcinata avand in vedere ca dupa acel contact am avut menstruatie in 13 august, 10 septembrie, 9 octombrie, 6 noiembrie, dar de fiecare data in alta cantitate si aspect diferit. am facut 3 teste de sarcina la interval de o saptamana fiecare, ultimul acum 2 saptamani. toate negative. simptome tind sa cred ca am. m-am ingrasat aprox. 3 kg in aceste luni, dureri de sani, de spate.Sunt confuza, deoarece ma intreb daca e posibil ca menstra sa fi continuat sa imi vina din cauza ca organismul a fost fortat in continuare de efectul anticonceptionaleor. Programare la medic am abia peste o saptamana si cateva zile. pana acum nu am luat aceasta posibilitate in calcul (de a fi insarcinata), deoarece am avut menstruatie la timp. Acum imi pun tot felul de intrebari deoarece ultima menstruatie (6 noiembrie) a fost foarte redusa cantitativ, si o culoare foarte inchisa, spre negru, si au aparut niste intepaturi la nivelul abdomenului inferior. Ultima oara a fost editat de Wellaz (2010-11-23 20:59:23) Offline #7 2010-11-23 21:06:14
Re: sarcina sau nu?in primul rand, cand iei anticonceptionale nu ai cum sa fii vreodata in ziua ovulatiei, nu ai ce sa calculezi pur si simplu. AC blocheaza ovulatia. Offline #8 2010-11-23 21:22:46
Re: sarcina sau nu?in primul rand, cand iei anticonceptionale nu ai cum sa fii vreodata in ziua ovulatiei, nu ai ce sa calculezi pur si simplu. AC blocheaza ovulatia. Offline #9 2010-11-23 21:31:00
Re: sarcina sau nu?nu stiu sa-ti explic de ce apar dar in mod sigur simptomele tale nu au legatura cu ovulatia. Offline #10 2010-11-23 21:43:46
Re: sarcina sau nu?Pai va trebui sa mai astept, aproape doua saptamani. Nu as vrea sa schimb medicul. Doar atunci s-a putut face programarea. Offline #11 2010-11-23 21:49:05
Re: sarcina sau nu?asteapta linistita consultul de peste 2 saptamani. desi ideal ar fi sa ai discutia asta (si) cu un medic de planning. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|