|
Nu esti logat.
Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?-4#58 2011-01-05 20:31:05
Re: Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?
Daca ai intarziat cu pastila mai mult de 12 ore protectia a scazut si contactul sexual din seara respectiva este cu risc... Iubesc si sunt iubita Offline #59 2011-01-05 23:12:22
Re: Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?Sper sa nu fiu insarcinata desi avand in vedere ca am facut 2 teste si au iesit negative,ar trebui sa fie ok+ca mi'a venit menstra dupa acele contacte.(sunt putin paranoica ) Offline #60 2011-01-06 10:19:01
Re: Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?Buna Offline #61 2011-01-06 10:50:26
Re: Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?exista posibilitatea ca menstra sa fie dereglata de la ac, eu cand am facut pauza in prima luna mi-a venit cu o sapt mai devreme decat era normal deci depinde de fiecare organism, iar despre sarcina sper sa nu fie vorba, desi este posibil ca dupa intreruperea ac sa ai ovulatie multipla si sa nu stii exact care este perioada fertila mai asteapta sfaturile fetelor Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #62 2011-01-06 11:03:41
Re: Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?in orice caz, maine dimineata am s afac un test, sper sa fie negativ rezultatul, deocamdata nu e momentul pt bebe, desi nu mi-ar displace ideea, dar nu acuma Ultima oara a fost editat de krisz87 (2011-01-06 11:04:01) Offline Publicitateloading...
#63 2011-01-06 14:04:23
Re: Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?Buna. am si eu o problema si va rog sa ma ajutati. pe data de 01/01/2011 am avut contactul si a ejaculat inauntru, pe 4/01 mi-a venit ciclul dar nu am avut dureri sau simptome ca de obicei, dar simt coloana incordata, un discomfort la spate, atat. mentionez ca ultimul ciclu am avut in data de 14/12/2010, si normal urmatorul trebuia sa-mi vina pe 12-14/01, dar acum mi-a venit cu aprox 10 zile mai devreme, cantitate normala, culoare maro inchis, rosu inchis. poate fi vorba de o posibila sarcina? nu mai stiu ce sa cred, va rog sa ma ajutati. mananc mai mult acum si merg des la baie. mersi mult pentru raspunsuri! Offline #64 2011-01-06 19:32:00
Re: Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?Daca pe 01.01 ai avut contact neprotejat, chiar daca ai fi gravida n-ai putea sa ai simptome de genul ,,mananc mai mult acum si merg des la baie,,. Offline #65 2011-01-07 09:21:49
Re: Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?mi-am facut un test, e negativ... dar totusi astept cu nerabdare sa imi vina.. sa stiu odata ca am scapat, nu mai trebuie sa ma stresez.. Offline #66 2011-01-12 23:20:06
Re: Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?Deci chiar nu inteleg de ce am mameloanele marite si uneori sfarcurile sunt atat de moi ( doctoressa ma poti ajuta?( Ultima oara a fost editat de onlygirl (2011-01-12 23:21:19) Offline #67 2011-01-13 20:53:53
Re: Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?Doctoressa..imi raspunzi te rog?3 ( Offline #68 2011-01-15 08:42:49
Re: Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?Buna dimineata tuturor. Am si eu o intrebare. Aseara la ora 22 am luat acc, dar in jur de ora 23.30 am vomitat. Pentru a evita protectia suplimentara 7 zile, ce sa fac? Sa iau acum dimineata inca o pastila si diseara iar? sau exista posibilitatea sa se fi absorbit de catre organism in ora aceea si jumatate? Multumesc mult de tot Offline #69 2011-01-15 09:54:45
Re: Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?
nu esti insacrinata onlygirl, calmeaza-te. si pe viitor folositi o metoda contraceptiva eficienta, nu coitul intrerupt...
ia acum o pastila si diseara continui normal cu folia. la sfarsiutl foliei sa mai iei o pastila de pe o folie de rezerva. Offline #70 2011-01-15 13:18:34
Re: Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?buna am si eu o intrebare , iau antibb din vara dar acum am o problema. exista posibilitatea desi iau antibb (nu mereu la ora fixa , cu intarziere de maxim 4 ore) sa raman insarcinata? azi dimineata m-am trezit cu greturi si stari groaznice de voma ...sunt putin speriata si ast un rasp din partea voastra fetelor sometimes you have to forget what you want to remember what you deserve Sometimes you have to be apart from people you love, but that doesn't make you love them any less. Sometimes you love them more miss mami & papi Offline #71 2011-01-15 13:21:59
Re: Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?Daca ai luat anticonceptionalele corect, fara sa fi avut scaune moi consecutive, fara varsaturi si nu ai baut ceai de sunatoare sau ai consumat grefe... esti ok si greata ta vine de altundeva. Failure teaches Success! Offline #72 2011-01-15 13:41:10
Re: Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?nu am uitat nici o pastila doar ca nu le-am luat mereu la aceiasi ora ... iar de dimineata m-am trezit foarte rau cu dureri de ovare stari de voma si greata si m-am gandit ca ar exista o posibilitate sa raman pt k nu le-am luat la aceiasi ora. multumesc pt raspuns m-am mai linistit putin sometimes you have to forget what you want to remember what you deserve Sometimes you have to be apart from people you love, but that doesn't make you love them any less. Sometimes you love them more miss mami & papi Offline #74 2011-01-15 13:56:53
Re: Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?multumesc mult camysh pt rasp. o sa pot dormi si eu la noapte sometimes you have to forget what you want to remember what you deserve Sometimes you have to be apart from people you love, but that doesn't make you love them any less. Sometimes you love them more miss mami & papi Offline #75 2011-01-15 15:17:26
Re: Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?Buna ziua.am si eu o problema.iau marvelon 21 de aproape 2 ani.pana acum nu am avut nicio problema,insa luna aceasta am uitat o pilula,dar problema e ca nu stiu cand. am inceput folia in 24 decemb,am avut contact neprotejat in 31 si in 4 ian,iar in data de 12 cand normal ar mai fi trebuit sa am 2 pastile de luat,am observat ca mai am 3.deci una o uitasem.ce ma ingrijoreaza mai tare e ca nu stiu cand,ce stiu exact e ca nu in prima saptamana.Este risc mare de a ramane insarcinata? pt ca test e prea rpd sa imi fac si sunt cam ingrijorata.astept un raspuns. Offline #76 2011-01-17 00:05:07
Re: Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?As dori si eu un raspuns la intrebare daca se poate. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|