|
Nu esti logat.
2 anticonceptionale Yasmin uitate intr-o luna#1 2010-12-12 19:38:25
2 anticonceptionale Yasmin uitate intr-o lunaBuna seara! Am o nelamurire: Offline #2 2010-12-12 20:01:59
Re: 2 anticonceptionale Yasmin uitate intr-o lunae ok daca unesti foliile si te protejezi suplimentar 7 zile de la ultima pastila uitata "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2010-12-12 20:04:02
Re: 2 anticonceptionale Yasmin uitate intr-o lunaMultumesc de raspuns! Offline #4 2010-12-12 20:12:40
Re: 2 anticonceptionale Yasmin uitate intr-o lunan-are nimik daca unesti foliile.... ca ai luat 5 sau 20...daca unesti foliile vor fi mai mult de 21 (cat trebuie sa fie minim pentru a fi protejata in perioada de pauza) si asa ca in pauza pe care o sa o faci dupa ce termini urmatoarea folie, vei fi protejata "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #5 2011-01-08 14:13:44
Re: 2 anticonceptionale Yasmin uitate intr-o lunabuna ziua luna asta am unit 2 folii yasmin si azi am descoperit ca am uitat sa iau 2 pastile yasmin in saptamana a 2a (joi si vineri)si astazi dimineata sambata le-am luat pe amandoua odata urmand ca pe cea de sambata sa o iau la ora 20. in zilele in care am uitat am avut si contact sexual. ce sa fac in continuare sa ma protejez 7 zile sau nu este cazul? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|