homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despre somnul sugarului (sau lipsa lui)-11

#191 2011-01-31 13:26:26

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

Re: Despre somnul sugarului (sau lipsa lui)

dance si noi am dormit 6 orele legate! deci am ajuns de 3 zile sa se trezeasca o data pe noapte. in sfarsiiit (desi, oricand poate reveni la vechiul program)!

iubesc+Camelia+Matei

#192 2011-01-31 14:07:20

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

va tin pumnii sa le treaca cat mai repede etapa asta cu nesomn sau cu somn din scurt si sa va lase sa dormiti, ca noaptea se doarme ...treb sa invete si ei  par

noi avem alta probl de cateva sapt...darius se trezeste noaptea (viseaza urat-ca alta explic nu am) si vrea sa-l pazesc, nu sa-l iau in brate...nu, doar sa stau lg patul lui, sa ma vada si asa adoarme, dar asta poate sa dureze si 1 ora....acum 2 seri "l-am pazit" de la 3-6...l-am dus si in sufra sa se joace, dar pe intuneric si in liniste n-a mers...asa ca sunt dif etape  supa

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#193 2011-01-31 17:18:26

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

noi dormim pe reprize, noaptea tot la 2 ore se trezeste; acum doarme la mine in brate, imi rupe spatele de pe acum ...

#194 2011-02-06 10:30:15

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

In noaptea asta s-a trezit din 3 in 3 ore sa pape si eu care ma bucuram ca renuntase la o masa de noapte.Dar macar sa doarma si asa  signof10
Noi acum ne chinuim sa uitam de leganat pe picoare/pe brate  signof10 .Am avut 3 zile de cosmar pentrun ca nu vroia sa doarma decat in brate/pe perna si miscat tot timpul, dar nu asa oricum ci miscat bine  disperat simteam ca o iau razna de la atata leganat  bang .De ieri de dimineata insa am inceput sa ne mai revenim si a dormit chiar si o repriza de 2 h in patut  wow .
Daca sare o tura de somn este problema mare pentru ca nu-l mai ia somnul nicicum pana la baita si plange  disperat .Singura solutie cred ca este sa fac plinul la masina si sa plecam in excursie  lol in masina doarme bustean uita si de mancare  lol

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#195 2011-02-06 12:34:24

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Asta cu masina am vazut-o si eu ieri cand a trebuit ca merg la control si nu aveam cu cine sa o lasam... A dormit bustean in masina, nu imi venea sa cred mai ales ca o trezisem sa o imbrac de plecare, ii dadusem sa suga decat vreo 5 minute ca intarziam... A dormit de pe 11.45 pana pe la 14.30 cand am ajuns acasa big_smile
Pe timpul noptii se trezeste la 12.00, la 3.00 si mai apoi dimineata la 6.00. Astept cu nerabdare sa doarma si ea mai mult noaptea... In patut doarme bine noaptea. Are o perioada foarte activa dimineata, cand de la 8 pana la 12 nu vrea sa se culce si vrea numai in brate... Asta este...
Aaaaa, si mai are o faza in care daca stau in pat cu ea si plange la mine in brate, tace doar daca ma ridic in picioare, chiar daca stau pe loc... dar sa fiu drepti... nustiu

Ultima oara a fost editat de Papucica (2011-02-06 12:38:17)

Publicitate

loading...

#196 2011-02-06 14:41:31

mirik
Insomniac member

Papu sa vezi cand o sa vrea tot timpul sa stai in picioare  disperat  bang  alcool  neutral

#197 2011-02-06 15:35:09

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Mirichicot ce imi mai place cand ma avertizezi! puss puss puss

#198 2011-02-06 19:00:43

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

milana a scris:

noi dormim pe reprize, noaptea tot la 2 ore se trezeste; ...

si la noi la fel.. adoarme la 10 si incepe, 12, 2, 4, 6, si la 7 gata! drepti, tipa ca vrea plimbat si incepe o noua zi  mornincoffee

mirikule, de ce vrei sa-l dezveti de dormit pe perna leganat?

#199 2011-02-06 21:35:47

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

mirik a scris:

In noaptea asta s-a trezit din 3 in 3 ore sa pape si eu care ma bucuram ca renuntase la o masa de noapte.Dar macar sa doarma si asa  signof10
Noi acum ne chinuim sa uitam de leganat pe picoare/pe brate  signof10 .Am avut 3 zile de cosmar pentrun ca nu vroia sa doarma decat in brate/pe perna si miscat tot timpul, dar nu asa oricum ci miscat bine  disperat simteam ca o iau razna de la atata leganat  bang .De ieri de dimineata insa am inceput sa ne mai revenim si a dormit chiar si o repriza de 2 h in patut  wow .
Daca sare o tura de somn este problema mare pentru ca nu-l mai ia somnul nicicum pana la baita si plange  disperat .Singura solutie cred ca este sa fac plinul la masina si sa plecam in excursie  lol in masina doarme bustean uita si de mancare  lol

Nu e nimic neobisnuit...bebele are nevoie de afectiune ( tinut in brate, leganat ); de legantul pe picioare se va plictisi atunci cand va putea sa se ridice in popou ( p la 7 luni ) si nu va mai avea rabdare sa stea pe spate - la noi asa a fost ( eu l-am leganat pe picioare 7 luni ); eu nu am avut niciodata norocul sa-mi adoarma in brate; doar pe picioare sau langa mine in pat; dar cred ca nik nu se compara cu bucuria de a-ti adormi bebele in brate hjarta , chiar dak simti ca-ti cad mainile, de durere big_smile

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#200 2011-02-07 12:15:17

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Crssy85 a scris:

mirik a scris:

Nu e nimic neobisnuit...bebele are nevoie de afectiune ( tinut in brate, leganat ); de legantul pe picioare se va plictisi atunci cand va putea sa se ridice in popou ( p la 7 luni ) si nu va mai avea rabdare sa stea pe spate - la noi asa a fost ( eu l-am leganat pe picioare 7 luni ); eu nu am avut niciodata norocul sa-mi adoarma in brate; doar pe picioare sau langa mine in pat; dar cred ca nik nu se compara cu bucuria de a-ti adormi bebele in brate hjarta , chiar dak simti ca-ti cad mainile, de durere big_smile

crssy hjarta

(pt cazut mainile de durere, luati-va un WRAP big_smile )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#201 2011-02-07 15:27:27

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

mirik a scris:

Papu sa vezi cand o sa vrea tot timpul sa stai in picioare  disperat  bang  alcool  neutral

Si al tau, brutus?  lol  De parca leganatul in fund nu e la fel ca leganatul in picioare  nustiu  Eu m-am anchilozat deja la spate...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#202 2011-02-07 15:31:56

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

salut mamici si bebei
sunt happy, aseara Carla a dormit aproape 4 ore big_smile ... tocmai ea care mai mult de 2 ore-2 juma' nu dormea si imi faceam probleme ca nu se satura si asta-i motivul pt. care se trezeste; sper sa mai doarma asa bine;
azi am fost afara cam 1 ora si a dormit de cum am iesit la aer ... mai greu e pana o imbrac pt. ca se enerveaza  smile

#203 2011-02-08 21:07:22

mirik
Insomniac member

Problema este ca el vrea numai leganat (adica daca doarme 16h trebuie sa stau numai cu el pe picioare 16h ore) si este tare nasol credeti-ma  alcool ma doare spatele ingrozitor, deja am inceput sa apelez la calmante. Voua vi se pare ok sa stai cu copilul pe picioare/in brate in picioare 24 din 24? Daca ar adormi si l-as pune jos ar fi ok dar el numai asa.Este foarte obositor sa dormi numai cu el pe picoare (mai nou nici noaptea nu mai vrea sa doarma intotdeauna in pat  bang ).
Kata as lua fericita wrap dar nu vrea sa stea  grater am incercat un sling si zici ca are maracini  grater

#204 2011-02-09 08:38:47

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

off Mirik... sad sunt de acord, nu poti sa-l tii non-stop in brate/pe picioare. nu rezisti... din experienta vorbesc. poate va fi mai bine cand va mai creste  rugaciune

Mamica de Eric Andrei hjarta

#205 2011-02-09 11:04:16

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Eu in continuare il adorm la tzatza ca altfel nu vrea...Sper ca va creste si va reusi cumva sa gaseasca o metoda de a adormi singurel...
A si ziua, cand nu poate adormi la tzatza pentru ca are burtica plina de lapte mai apelez la metoda...landou, sau Manduca. In brate daca-l tin nu vrea sa adoarma...isi gaseste tot felul de alte activitati: imi rade, se uita prin casa dupa lucruri, dupa Lucky, etc...

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#206 2011-02-09 11:11:34

geasiemi06
Full member
Inregistrat: 2008-05-21

si noi tot la tatza adormim,uneori o tineam in brate la tatza dar acum o pun in pat linga mine si in 10 min adoarme,noi inca ne trezim de 3 ori pe noapte

Alexia-Ioana 25 august 2010

#207 2011-02-09 11:17:03

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Si eu tot asa il alimentez/adorm in pat, langa mine. smile
Si tot asa dormim peste zi, in patul mare. Doar noaptea doarme in patutul lui, vreo doua reprize dupa care revine langa mama-sa. Am incercat, mi-am dorit sa doarma langa mine toata noaptea, daaaar...nu mai inchid eu un ochi. Stau ca o nebuna si il privesc cum doarme. Pic de oboseala, dar nu pot inchide un ochi. sad

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#208 2011-02-09 11:25:01

geasiemi06
Full member
Inregistrat: 2008-05-21

asa e ca nici eu dorm prea bine noaptea,o simt cum se foieste,cum se suceste,mai viseaza,dar m-am obisnuit sa dorm cu ea,o sa mai incerc si eu sa o pun in patut

Alexia-Ioana 25 august 2010

#209 2011-02-09 11:52:30

lili pala
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-17

Al meu e un pic mai mare -are acum ceva peste un an jumate. Doarme numai in patul lui, si adoarme numai singur (daca stam cu el in camera nu mai doarme, ci are chef de joaca).
Pana acum totul roz, in schimb noaptea se trezeste de vreo 2 ori (e minune cand scapam numai o data) sa manance sau pur si simplu sa urle. (Daca e doar pentru racnit, atunci se trezeste de mai multe ori pe noapte)
Nu stim cum sa facem sa scapam de masa de noapte si mai putin cum sa scapam de suzeta.
Stef rupe cate o suzeta la 2-3 zile, o mesteca intre dinti si o sfasie. A devenit f problematic pentru ca ma tem ca se va sufoca cu ea. Am incercat sa scot suzeta de tot, dar a racnit cateva zile. Cand i-am dat-o din nou a dormit saracul 5 ore la pranz, era frant.
Oricum sunt rupta de oboseala, pentru ca si peste zi e ff activ, se impiedica frecvent in propriile picioare si cade la greu. Are deja 2 semne in frunte. In plus, am si teme cu Miru, si treburile casnice de rezolvat.
Taaare m-am mai saturat!

Mami de Stefanici si Mirunica -pentru poze vizitati blogurile
http://stefanici.blogspot.com
http://emiruna.blogspot.com
59.7 kilograme afurisite! Hai inca - 3 kile !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.