|
Nu esti logat.
Risc sa raman insarcinata?#1 2011-01-16 13:48:36
risc sa raman insarcinata?sunt un pic cam ingrijorata...si am nevoie d o parere...pe 12 dec am inceput o folie de miligest si am terminato pe 1 ianuarie am facut cele 7 zile de pauza si pe 9 ianuarie trebuia sa incep o alta folie dar... nu am inceputo si am avut tot pe data de 9 contact sexual neprotejat exista riscul sa raman insarcina?eu cred ca nu pentru e este exact dupa menstruatie si nu este perioada fertila daca puteti sa imi spune-ti si mie o parere o astept cu drag Offline #2 2011-01-16 14:45:37
Re: risc sa raman insarcinata?inteleg k in decembrie ai luat prima folie de miligest...apoi ai renuntat sau pur si simplu nu ai inceput folia urmatoare pe 9 ian. si ai inceput-o mai tarziu, spre exemplu 10-11 ianuarie? adica, acum mai iei sau nu anticonceptionale? in momentul in care iei anticonceptionale nu mai exista perioada fertila si nefertila, asadar...trebuie sa ai mare grija cu ac. Daca le-ai luat mai tarziu de 9 ian. trebuia sa te protejezi suplimentar 7 pilule - 7 zile. Ultima oara a fost editat de laruk (2011-01-16 15:01:46) Offline #3 2011-01-24 17:30:43
Re: risc sa raman insarcinata?am luat doar o folie.pe data d 9 ianuarie am avut contact sexual doar atunci dupa nu am mai luat nici pastilele si nici nu am mai avut contact sexual Offline #4 2011-01-24 17:32:12
Re: risc sa raman insarcinata?da, exista un risc, cand nu mai incepi alta folie dupa pauza esti protejata doar pana la venirea menstruatiei, nu si dupa Offline #5 2011-01-24 17:42:05
Re: risc sa raman insarcinata?sa nu fie asa maine ma duc sa imi iau un test Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-25 21:32:28
Re: risc sa raman insarcinata?Am si eu o nelamurire si sper sa ma ajutati. Am facut sex neprotejat cu prietenul meu in a 7-a zi de pauza de la anticonceptionale, prima zi dupa terminarea menstruatiei, urmand ca in a 8-a zi sa incep urmatoarea folie de ac, dar am inceput-o in a 9a zi. Este vreun risc? Offline #7 2011-01-26 15:22:35
Re: risc sa raman insarcinata?Samy19, mai asteapta pareri...practic in cele 7 zile de pauza erai protejata, dar trebuia sa reincepi ac din a 8-a zi...spermatozoizii traiesc 72 de ore...este un risc mic, dar este... Ultima oara a fost editat de simone11 (2011-01-26 15:35:13) Offline #8 2011-01-26 16:32:27
Re: risc sa raman insarcinata?buna ziua! imi cer scuze mai intai ca am postat aici intrebarea dar chiar nu am stiut unde sa o postez................. am o problema care ma apasa foarte tare si anume nu mi a venit menstruatia luna aceasta care tb sa mi imi vina pe 14 ianuarie astazi este a 12 zi de intarziere mi am facut nenumarate teste de sarcina in a 4,a7,a10 zi de intarziere,toate negative .In luna noiembrie am terminat folia de logest si le am intrerupt (am luat timp de 3 luni logest) iar menstruatia mi a venit pe 11 noiembrie(adica in pauza de anticoncept), apoi in decembrie mi a venit cu intarziere de cateva zile pe 14 decembrie.In tot acest timp am avut relatii neprotejate dar care nu s au finalizat ma asigura sotul meu........ totusi menstruatia intarzie sa apara .As avea o intrebare la cat timp e sigur un test de sarcina si cand ar tb sa l repet avand in vedere ca am mai facut la 10 zile de intarziere? sSanii incep sa mi creasca in volum si am avut junghiuri in stomac in zona pelvina si o secretie .va multumesc foarte mult si sper ca nu v am deranjtat cu asa de multe intrebari Offline #9 2011-01-26 17:21:56
Re: risc sa raman insarcinata?la o saptamana de intarziere sau 3 saptamani de la contact e sigur rezultatul testului Offline #10 2011-01-27 16:23:50
Re: risc sa raman insarcinata?am facut un test femina si mi a iesit doar o linie in dreptul hcg e normal? pe cutie arata ca prima linie era in stanga si mie mi a aparut in dreapta ca si cum linia de control n a aparut si decat cea de sarcina help me plsssssssssssssssss ca nu mai pot de ingrijorare Ultima oara a fost editat de tavitatavita (2011-01-27 18:09:05) Offline #11 2011-01-27 18:35:23
Re: risc sa raman insarcinata?daca nu apare linia de control inseamna ca testul nu e bun. cumpara-ti altul si repeta testul www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|