homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pastile luate cu intarziere , dureri de sani

#1 2011-01-18 22:17:44

roxena
New member
Inregistrat: 2010-05-17

pastile luate cu intarziere , dureri de sani

Am inceput folia de janine pe data de 04.01- si in saptamina respectiva ( adica prima ) am luat 2 pastile cu cateva ore intarziere - ora mea obisnuita de luat pastile e 20:00 seara ; una am luat-o intro seara cu o intarziere de vreo 4 ore iar alta cu o intarziere de 10 ore , fara a depasi in ambele cazuri cele 12 ore indicate si in prospect ca fiind limita critica dupa care , daca intarzia sa iei pastila nu e bine .
In Saptamina a 2-a si in ce-a de a 3-A , in care sunt acum am luat pastilele la ora obisnuita .
Am avut contact sexual neprotejat in prima saptamina , chiar in zilele in care am intarziat pastilele . deasemenea contact sexual neprotejat am ajvut si in saptamian a 2-a .
Un alt lucru care mi s-a intamplat este faptul ca de o saptamina ma dor sanii .
Imi fac griji daca nu cumva sunt insarcinata . Am intrat chiar in panica legat de asta .
Voi c estiti , din experianta voastra ...e cazul sa imi fac griji ?
Astept sa imi raspundeti cat mai repede cu putinta ...sunt ingrijorata .

Ultima oara a fost editat de roxena (2011-01-18 22:20:55)

#2 2011-01-21 21:55:46

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: pastile luate cu intarziere , dureri de sani

Ar fi interesant de stiut daca ai inceput folia din prima zi de menstra sau nu. Totusi tind sa cred ca durerea de sani este de la anticonceptionale sau de la spm. Nu cred  sa fie de la o eventuala sarcina.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2011-07-20 17:24:23

ioana_pestisor
New member
Inregistrat: 2011-07-20

Buna fetelor , am si eu o intrebare :  stie cineva daca  Polygynax ovule, sau ovulele in general provoaca dureri de sani?

#4 2011-07-20 19:19:56

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Avand actiune locala, nu cred ca are influente asupra sanilor...nu scrie pe prospect nimic in acest sens, la reactii adverse?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.