|
Nu esti logat.
Insarcinata? va rog sa ma ajutati cu pareri!#1 2011-01-28 18:47:01
insarcinata? va rog sa ma ajutati cu pareri!Salut tuturor! Va rog sa ma ajutati! Sunt foarte stresata, nu pot dormi nici noaptea datorita gandului ca pot fi insarcinata. Ultima menstruatia mi-a venit in 24 decembrie 2010, acum suntem in 28 ianuarie si inca nimic (36 de zile de la prima zi de cand mi-a venit), nici macar nu am nici un fel de siptom ca ar trebui sa imi vina. De doua ori luna asta (ian. 2011) nu am folosit prezervativul de la inceput (l-am aplicat dupa ce m-a penetrat intai fara pentru cateva minute), dar nici atunci cand am folosit prezervativul nu a ejaculat in mine. Ultima data am avut contact sexual in 20 ianuarie. Acum nu stiu ce sa fac. E prea devreme ca sa fac un test de sarcina? Cand sa il fac ca sa fie concludent rezultatul? Poate fi o problema medicala si de aceea sa imi intarzie ciclul? Mentionez ca am 26 de ani si menstruatia mea a fost regula pana acum la 28-30 de zile. Va multumesc foarte, foarte mult! Offline #2 2011-01-28 19:15:08
Re: insarcinata? va rog sa ma ajutati cu pareri!Poti face un test de sange dupa 14 zile, sau test de urina dupa 21 de zile, asta raportat la contactul din 20. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-01-28 19:22:05
Re: insarcinata? va rog sa ma ajutati cu pareri!adica dupa 21 incepand din 20 ianurie, adica numai in jur de 10 Februarie? Numai atunci e concludent un test de sarcina? E prea mult pana atunci, cred ca imbatranesc 5 ani!!! Iti multumesc pentru raspuns! Offline #4 2011-01-28 20:58:48
Re: insarcinata? va rog sa ma ajutati cu pareri!Testul Sure Check se poate face dupa 14 zile. Incearca-l pe ala E un pic mai scump dar nah... nu imbatranesti ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #5 2011-01-28 21:22:59
Re: insarcinata? va rog sa ma ajutati cu pareri!ai putea sa faci si acum un test de sarcina pentru ca din cate spui ciclul tau este de 28-30 de zile, iar un test de sarcina se poate face si la 1 sapt de intarziere , ceea se aplica si in cazul tau, ai o intarziere cuprinsa intre 6-8 zile deoarece ai spus ca au trecut 36 de zile de la data ultimei menstruatii Offline Publicitateloading...
#6 2011-01-28 21:55:36
Re: insarcinata? va rog sa ma ajutati cu pareri!Poti face un test de sarcina, mie mi s-a pozitivat mereu dupa prima saptamana de la data la care trebuia sa imi vina... Ultima oara a fost editat de daliana (2011-01-28 21:56:47) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #7 2011-01-28 22:19:34
Re: insarcinata? va rog sa ma ajutati cu pareri!Va multumesc! O sa mai astept pana luni si dupa fac un test de sarcina. Doamne ajuta sa fie negativ! Offline #8 2011-01-30 20:36:49
Re: insarcinata? va rog sa ma ajutati cu pareri!asteptam vesti Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #9 2011-01-31 18:49:59
Re: insarcinata? va rog sa ma ajutati cu pareri!Buna! Am si eu o problema care s-ar putea sa fie doar o impresie paranoica a mea. Pe 10 iauarie am facut sex fara prezervativ, el a terminat afara. Mi-a venit ciclul in ziua in care trebuia, adica pe 28, dar ceva este schimbat si anume faptul ca a venit mai putin. Adica mi-a venit tot 5 zile, cu cea de maine, dar mai putin ca de obicei. In rest nu am niciun simptom ca as fi insarcinata, numai o senzatie de frisoane. SE poate sa fie numai o raceala si sa nu fiu insarcinata? Sa stau linistita sau sa fac un test de sarcina? Va rog sa ma indrumati si pe mine! Offline #10 2011-01-31 21:16:28
Re: insarcinata? va rog sa ma ajutati cu pareri!Nu cred ca esti, ai avut 5 zile de sangerare... Dar te poate linisti un test, nu e scump! There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #11 2011-01-31 22:35:39
Re: insarcinata? va rog sa ma ajutati cu pareri!Multumesc mult! Offline #12 2011-01-31 23:00:48
Re: insarcinata? va rog sa ma ajutati cu pareri!mi-a venit diferit de cum vine de obicei luna aceasta...poate pentru ca a trebuit sa schimb pilulele si pe cele noi le-am luat din prima zi a menstrei? dar...de 2 zile imi e foarte rau...dureri de sani, balonari, dureri de bila-stomac...sa fie de la pilulele noi, sau ? la eco nu s-a vazut sarcina...chiar daca ar fi fost ectopica, sa spunem, si era prea devreme sa fie vazuta la 5 sapt la eco transvaginala, nu imi venea luna aceasta, nu-i asa? Offline #13 2011-02-01 01:27:01
Re: insarcinata? va rog sa ma ajutati cu pareri!buna seara am si eu o intrebare...ovulele cu penicilina au vreo interactiune cu anticonceptionalele?stiu ca penicilina este antibiotic...va multumesc frumos si multa sanatate Offline #14 2011-02-01 08:42:17
Re: insarcinata? va rog sa ma ajutati cu pareri!laruk menstruatia sufera modificari in timpul administrarii de anticonceptionale. daca le-ai luat corect stai linistita ca nu e sarcina Offline #15 2011-02-02 00:34:19
Re: insarcinata? va rog sa ma ajutati cu pareri!va multumesc frumos pt raspuns o zi placuta si toate cele bune Offline #16 2011-02-27 23:54:20
Re: insarcinata? va rog sa ma ajutati cu pareri!Buna seara! Am si eu o problema, timp de 2 ani am luat anticonceptionale yasmin , pt reglarea Cm , acum un an de zile mi-am inceput viata sexuala iar din 27 noiembrie nu am mai avut contact sexual, la terminarea pastilutelor Cm mi-a venit , apoi le-am intrerupt o luna , mi-a venit doar mult mai tarziu vazand k nu mi s-a reglat am inceput sa le iau din nou , acum le-am terminat si astept sa-mi vina , insa nu stiu de ce am niste temeri , se poate sa fiu insarcinata? Va multumesc frumos Offline #17 2011-02-28 00:35:07
Re: insarcinata? va rog sa ma ajutati cu pareri!ciclul este regulat doar pe perioada administrarii anticonceptionalelor, dupa ce le intrerupi ciclurile tind sa devina cum erau si inainte. daca ccontactele din pauza au fost protejate nu ai motive sa te gandesti la o sarcina. Offline #18 2011-02-28 00:48:26
Re: insarcinata? va rog sa ma ajutati cu pareri!in pauza nu am mai avut niciun contact de 3 luni numai exista contact , insa aceasta nelamurie, un test am facut , negativ fiind .. dar cred ca totul este pe baza de stress Offline #19 2011-02-28 00:55:34
Re: insarcinata? va rog sa ma ajutati cu pareri!daca ai facut si test... nu te mai consuma degeaba. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|