|
Nu esti logat.
Alte metode contraceptive??!!!#1 2011-01-28 22:42:05
alte metode contraceptive??!!!Folosesc anticonceptionale de cateva luni, fiind adoptata nu am stiut unele probleme medicale, insa de curand am aflat ca bunica biologica ar avea cancer la san, iar mama biologica ar fi facut o operatie la san. am citit ca persoanele care au cazuri in familie de cancer la san nu ar trebui sa ia anticonceptionalele deoarece riscul este mai ridicat in aparitia cancerului la san. ce sfaturi imi dati? sau ce alte metode contraceptive as putea folosi care nu ar avea vreo interactiune de genul(in afara de prezervativ)? va multumesc! Offline #2 2011-01-29 09:56:03
Re: alte metode contraceptive??!!!Buna...Imi pare rau pt tn...Nu stiu ce sa zic...discuta cu medicul si decide-te daca mai vr sa iei sau nu ac.DUpa mine e singura metoda mai sigura pt care as opta.Mai exista spermicide,diafragma...insa nu sunt foarte sigure...si nici nu t protejeaza de boli,discuta cu un medic.Mult noroc! Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #3 2011-01-29 10:15:42
Re: alte metode contraceptive??!!!alexandra imi pare rau ca ai astfel de cazuri in familie. Offline #4 2011-01-29 11:49:47
Re: alte metode contraceptive??!!!alexandra, sfatul meu e sa lasi in pace drobul de sare ... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2011-02-02 00:28:31
Re: alte metode contraceptive??!!!scrie pe prospectul anticonceptionalelor(pe toate)..a nu se utiliza daca ati avut cazuri de cancer la san in familie plus alte afectiuni medicale..de asta m-am ingrijorat Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-02 08:44:58
Re: alte metode contraceptive??!!!parerea mea este sa mergi sa discturi cu medicul care ti-a recomandat ac. Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #7 2011-02-04 11:51:00
Re: alte metode contraceptive??!!!
cred ca nu ai citit tu bine, nu scrie sa nu iei daca ai avut in familie cancer de sin ci daca ai avut tu personal acest tip de cancer, ceea ce mie mi se pare a fi o uriasa diferenta...asa ca mai citeste odata, mai atent de data asta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2011-02-06 22:56:09
Re: alte metode contraceptive??!!!intereseaza-te de contraceptive cu doze hormonale mai mici dar daca esti atat de ingrijorata mai bine mergi si vorbesti cu medicul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|