|
Nu esti logat.
Intrerupere anticonceptionale-2#21 2011-02-25 18:47:40
Re: intrerupere anticonceptionaleam luat marvelon pana luna trecuta cand am trecut la microgynon si nu ma prea multumesc cu ele.Azi ar trebui sa incep tableta noua si as vrea sa fac o pauza la anti.Intrebarea mea este daca pot ramane insarcinata daca am avut contact ieri si de azi nu mai incep noua tableta. Offline #22 2011-02-26 10:04:11
Re: intrerupere anticonceptionaleFolia pe care ai terminat-o te-a protejat doar pana la venirea menstrei, deci da sanse de sarcina exista, mai ales ca dupa renuntarea la anticonceptionale nu te poti baza pe calendar. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #23 2011-03-01 21:32:39
Re: intrerupere anticonceptionaleBuna, Offline #24 2011-03-02 07:39:13
Re: intrerupere anticonceptionalePentru linistea ei poate sa-si faca un test,insa eu zic ca nu se pune problema de o sarcina.Daca tu zici ca a luat pastilele corect,aprox la aceiasi ora si a evitat ceaiul de sunatoare,gref,antibioticele sau n a avut scaune moi (mai mult de 4 in primele 4 ore de la inghitirea pastilei) sau nu a vomat nu are dc sa-si faca griji mai ales daca a dus folia la capat.In general dupa ce iei ac o perioada mai lunga de timp este normal sa ii intarzie menstra...insa nu stiu sigur si cat timp ar fi normal...daca are 3 luni de cand nu i-a mai venit ar fi cazul sa-si consulte ginecologul,daca nu mai asteptati poate se rezolva de la sine.Bfta Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline Publicitateloading...
#25 2011-03-02 21:57:15
Re: intrerupere anticonceptionaleLe-a luat in fiecare seara...poate cu mici exceptii dar le-a luat a doua zi dimineata (le luat in fiecare seara la ora 23) iar probleme dupa ce le-a luat sigur nu a avut , in nici un caz de cele genului mentionate de tine. Ultima data cand i-a venit a fost la sfarsitul lui Ianuarie (deci nu i-a venit in februarie, momentan). Nu stiu daca are legatura dar de ceva timp (3-4 zile) o inteapa seara in zona burtii, poate sa fie cauza la faptul ca inca nu i-a venit? Offline #26 2011-03-03 02:10:02
Re: intrerupere anticonceptionaleLiviu Bogdan menstruatia ii intarzie pt ca a renuntat la anticonceptionale. e o mica dereglare pt ca ovarele incep sa lucreze singure. Offline #27 2011-03-03 09:51:10
Re: intrerupere anticonceptionalebuna Offline #28 2011-03-03 12:32:05
Re: intrerupere anticonceptionaleBuna ziua, Offline #29 2011-03-03 12:46:57
Re: intrerupere anticonceptionaleinainte de ac aveai cm regulat? daca nu, e normal sa nu fie nici dupa aceea... www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #30 2011-03-03 12:55:57
Re: intrerupere anticonceptionaleexact. cum era ciclul inainte sa incepi anticonceptionalele? pt ce ti le-a prescris medicul ginecolog la 18 ani?
Offline #31 2011-03-03 13:12:06
Re: intrerupere anticonceptionaleInainte de a incepe sa iau AC-uri cm era de 28z, lucru care s-a mentinut si in perioada in care le-am administrat. Offline #32 2011-03-03 13:24:54
Re: intrerupere anticonceptionaleOricum mi-e greu sa cred asa ceva, crezi ca daca nu le luai si inaintai in varsta cm nu se schimba? in fine.. eu una nu cred ca au asa efecte.. prefer anticonceptionalele si nu as renunta la ele decat in caz de probleme medicale sau bebe.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #33 2011-03-03 13:35:21
Re: intrerupere anticonceptionalePosibil Mihaela2289 dar nu trece cu vederea faptul ca nu sunt la o varsta foarte inaintata ... chiar pot spune ca sunt destul de tanara, adica am 29 de ani. Crezi ca este deja cazul sa-mi fac probleme ca varsta mea este o cauza in dezechilibrul hormonal? Cred ca ceea ce se intampla cu corpul uman se datoreaza in proportie considerabila felului in care fiecare dintre noi intelege sa-si traiasca viata. Fiecare alegere pe care o facem provoaca efecte. Ideea ar fi sa fim in cunostinta de cauza atunci cand facem alegerea. Tie personal iti doresc sa nu ai parte niciodata de alegeri in defavoarea ta. Multa bafta! Offline #34 2011-03-03 13:52:20
Re: intrerupere anticonceptionale
Offline #35 2011-03-03 14:24:41
Re: intrerupere anticonceptionalesunt de acord cu voi, dar pt mine personal sunt perfecte in momentul de fata, chiar daca stiu ca dupa ele voi avea efecte adverse si nu va veni cm regulat, la mine nu vedea nici inainte si problemele erau mult mai mari. sper totusi sa nu fie in defavoarea mea www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #36 2011-03-03 14:32:20
nu neaparat. efectele adverse pot sa apara, dar sunt cu titlu de risc, nu de certitudine. depinde de la caz la caz cum reactioneaza fiecare. inteleg ca tu le iei ca tratament; sper sa iti foloseasca si sa nu iti aduca alte neplaceri. Offline #37 2011-03-03 15:38:50
Re: intrerupere anticonceptionaleExact cum spune si anca90, ac-urile pot avea efecte secundare. Probabilitatea nu este insa echivalenta cu certitudinea. De aceea tu ai putea foarte bine sa nu figurezi in clasa cu grad de risc major. Insa un lucru pentru mine este cert: tot ceea ce nu este natural provoaca efecte mai mult sau mai putin importante pentru organism. Revin insa si spun ca atunci cand luam o decizie trebuie sa fim in cunostinta de cauza si sa incercam sa aflam pareri si pro si contra. Sa nu excludem niciun risc. Sa profitam de faptul ca traim intr-o perioada in care informatia ne este accesibila tuturor. Si inca ceva, moralul/ gandirea pozitiva ajuta foarte mult. Offline #38 2011-03-03 15:44:36
imi place cum gandesti Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|