|
Nu esti logat.
Karissa si laxativele#1 2011-02-09 22:18:44
Karissa si laxativeleAm o intrebare? Cat de mult reduc laxativele efectul anticonceptionalelor Karissa? De exemplu: am facut pauza de 7 zile (de luni pana duminica), am avut contact sexual in prima zi de dupa pauza (urmatoarea luni) iar a doua zi, adica marti, am luat un dulcolax...care sunt riscurile?...iar pe viitor ce trebuie sa stiu/fac in caz ca iau laxative? Astept raspuns! Va multumesc! Offline #2 2011-02-10 02:35:20
Re: Karissa si laxativelela o pastila nu cred k sunt riscuri.ideea e sa nu o dai in diaree.. Offline #3 2011-02-10 08:21:31
Re: Karissa si laxativeledaca nu iti provoaca mai mult de 4 scaune apoase intre 2 pastile nu e nicio problema Offline #4 2011-02-10 09:17:55
Re: Karissa si laxativeleMersi mult! M-ati linistit oricum am sa incerc sa evit laxativele pe viitor! Offline #5 2011-03-25 12:38:34
Re: Karissa si laxativeleAs vrea si eu sa va intreb ceva pt linistea mea..aseara am luat pastiluta Logest la 20.00 si peste o ora am avut diaree,o singura data am mers la baie..trebuie sa ma protejez suplimentar 7 pastile? Sau numai daca erau mai multe scaune moi e necesar? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|