|
Nu esti logat.
Insarcinata in 4 luni....dar foarte trista#1 2011-02-12 00:58:54
insarcinata in 4 luni....dar foarte tristabuna seara dragi mamici si burtici, v-am gasit din greseala si sper sa imi faca bine intalnirea aceasta neasteptata. am niste probleme foarte mari, nu ma mai inteleg cu partenerul de nici un fel, el zice ca s-a saturat de mine eu de el.de cand am ramas gravida niciodata nu mi-a pus mana pe burta nu m-a alintat :(se poarta foarte rece cu mine ma injura foarte mult de multe ori ii vine sa ma loveasca il simt inainte o facea. problema mai este si urmatoarea nu stam singuri doi prieteni de ai lui stau cu noi si m-am gandit ca il influenteaza negativ la modul ce ma te conduce femeia ceva de genul.deci de cand am aflat ca sunt gravida nu am avut nici o clipa de bucurie stau intr-un stres continuu nu ma pot lasa de fumat.nu stiu ce sa va mai spun decat ca ma simt foarte pierduta -daca m-ati putea ajuta cu un sfat v-as multumi din inima.noapte buna!!! Offline #2 2011-02-12 08:58:41
Re: insarcinata in 4 luni....dar foarte tristaIn primul rand mie mi se pare aiurea ca stati impreuna cu doi barbati in aceasi casa si cred ca daca ati fi doar voi doi lucrurile s-ar schimba. In al doilea rand sarcina si aducerea pe lume a unui copil e cel mai frumos lucru din viata unei femei..asa ca incearca sa ii explici acest lucru si lui, spune-i ca si el a fost candva doar un ghem in burta mamei sale , ca acest copil este al vostru, este o realizare a lui pe lumea aceasta ce nu v-a disparea niciodata si ar trebui sa fie mandru si sa-l protezeje cum poate. Puterea cuvintelor este imensa, ai sa vezi, iti trebuie doar rabdare si optimism. In primul rand simte-te tu fericita ca poti un bebe in burtica si cred eu ca si el isi va schimba comportamentul! Mult succes What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #3 2011-02-12 09:55:31
Re: insarcinata in 4 luni....dar foarte tristaimi pare rau pt. situatia in care te afli ca sa va lamuriti trebuie sa stati de vorba, fara sa ajungeti la cearta; problema voastra cred ca este inca dinainte de a ramane insarcinata: spui ca te lovea intr-o relatie "normala" nu ar trebui sa existe asa ceva si sa fie tolerat; poate el nu isi doreste un copil sau nu se simte pregatit inca pt. a deveni parinte. Offline #4 2011-02-12 11:24:37
Re: insarcinata in 4 luni....dar foarte trista
perfect de acord. Offline #5 2011-02-12 13:40:23
Re: insarcinata in 4 luni....dar foarte tristasi eu ti-as spune exact ce au scris fetele inaintea mea. Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2011-02-12 13:41:04) Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|