|
Nu esti logat.
Maseaua de minte#1 2011-02-12 12:04:30
maseaua de mintecam de 1 an de zile se chinuie sa imi iasa o masea de minte. a spart gingia, a iesit pe jumatate, dar de vreo 3 zile peste cealalta jumatate e o bucata de gingie care atarna, tot musc din ea cand inchid gura sau mestec ceva si ma cam doare. stomatologul mi-a dat radiografie dar a zis ca e foarte posibil sa trebuiasca sa o scot. a facut careva o astfel de extractie? ca pe net am citit cum ca ar trebui sa ma taie sa o poata scoate pe toata, apoi sa ma coase si ma tem de mor. Offline #2 2011-02-12 15:51:46
Re: maseaua de mintebuna. pe mine ma chiniue de peste 2 ani in partea dreapta am fost si la stomatolog si mi-a zis sa ma chinui asa in continuarie mai e un pic de iesit nici nu mi-o scoate ca a zis ca poate o sa am nevoie de ea, acum mi s-a umflat in partea stanga si imi musc falca e ingrazitor ma doare si urechea si capul iau un calmant si un antiimflamator. Offline #3 2011-02-12 20:15:29
Re: maseaua de mintedar de ce nu iti taie doctorul bucata aia de gingie care atarna .. mie asa mi-a recomandat intr-o problema similara stomatologul meu Offline #4 2011-02-12 20:21:41
Re: maseaua de mintecum bre sa scoata maseaua ca iti atarna gingia, schimba stomatologul, si subscriu la ce a zis ?! Offline #5 2011-02-12 21:21:49
Re: maseaua de mintepai asa mi-a zis, ca e posibil sa trebuiasca sa o scot. acum ast luni sa ma duc sa fac radografia sa vedem ce iese acolo. orium arata nasol tare, e multa gingie acolo, nici nu pot da cu periuta de dinti ca ma doare tareee. oricum sper nu fe nevoie nici o extractie ca ce a iesit pana acum arata bine, nu e cariata. mai am una iesita, aia din start a fost cariata nu stiu de ce, am sa incerc sa o tratez, daca nu...asta e. Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-12 23:35:34
Re: maseaua de mintePoate se referea la faptul ca trebuie sa taie gingia pentru ca restul de masea nu mai poate sa iasa, mai ales in cazul in care nu e perfect aliniata cu celelalte si iese stramb. Cel putin eu asta inteleg. Si daca e asta cazul nu iti face griji, oricum te anesteziaza si nu simti nimic. Offline #7 2011-02-14 13:12:03
Re: maseaua de minteam facut radiografie, creste frumos maseaua deci o pastrez. fac maine decapisonare, adica imi taie mucoasa de pe langa ea si atat. m-am mai linistit un pic Offline #8 2011-02-16 02:01:20
Re: maseaua de mintehttp://forum.anticonceptionale.ro/t1519 … OGUL-.html Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #9 2013-11-11 10:28:49
Re: maseaua de minteBuna tuturor! Am si eu o problema cu maseaua de minte care nu mai iese odata... Mi s-a inflamat gingia de cateva ori pana acum, ganglionul, am luat antiinflamatoare si mi-a trecut in cateva zile. Azi m-am trezit iar cu aceste probleme, plus ca mi s-a umflat si falca Ce sa fac? Sa iau antibiotic? Am retineri, mai ales ca iau si anticonceptionale si stiu ca interactioneaza si nici nu-mi place sa ma indop cu antibiotice de cate ori mi se umfla maseaua asta blestemata. Mentionez ca e sanatoasa si dentistul mi-a spus ca nu prea are ce sa-mi faca data trecuta cand am fost, ca asa se intampla cand cresc maselele de minte... Offline #10 2013-11-11 10:35:04
Re: maseaua de mintemergi la stomatolog, am patit si eu, fiindca nefiind spatiu suficient acolo intra resturi de alimente intre masea si gingie si asta provoaca inflamatia Offline #11 2013-11-11 11:25:09
Re: maseaua de minteMerci, Heimdall, am mai fost o data pentru chiuretaj, ma duc si acum.. sper sa nu fie nevoie de antibiotice. Offf.. Offline #12 2013-11-11 11:38:52
Re: maseaua de mintesi mie mi se umflase la fel si dupa ce au curatat zona si mi-au pus antiseptic si-a revenit in cateva zile fara antibiotic Offline #13 2013-11-11 12:00:55
Re: maseaua de minteMie imi cresc de vreo 3 ani... cele de sus abia anul asta mi-au dat, dar probleme mai mari mi-a facut doar asta de jos de pe stanga.. Acum vreo doua luni mi-a dat niste dureri groaznice, mi se inclestase articulatia mandibulara, abia am mancat cateva zile, dar macar nu mi s-a umflat obrazul. Acum nu ma doare asa rau, dar mi s-a umflat falca... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|