|
Nu esti logat.
Cum actioneaza postinorul in comparatie cu ac?#1 2011-02-14 19:23:51
cum actioneaza postinorul in comparatie cu ac?Povestea e cam intortocheata si multi o sa ma ia drept nebuna dar eu trebuie sa intreb ca sa ma linistesc.Aseara am avut contact sexual si un al doilea contact azi dimineata,Sunt la a2a folie de desorelle dupa ce 4 ani am luat marvelon.Tot mi s-a zis ca desorelle e exact acelasi lucru precum marvelonul dar de cand folosesc desorelle am zis totusi sa ma protejez si cu prezervativ eu stiu daca nu-mi prieste desorelle?ei bine ieri nu am mai folosit prezervativ peste ac.Si ca o nebuna ma gandesc ce efect ar avea postinor peste desorelle?Nu pot sa zic ca m-am simtit rau de la desorelle si oricum aproape de sfarsitul celei de-a doua folii la care sunt ar fi trebuit sa-mi dau seama pana acum daca ceva ar fi in neregula in schimb in ceea ce priveste protectia nu am de sa stiu daca mio ofera pentru ca foloseam si prezervativ peste ele.Cand eram pe marvelon eram doar pe marvelon si nu am patit nimic niciodata de asta si atata incredere in ele dar de cand cu desorelle nush parca mi-e frica sa ma las doar pe baza lor. Offline #2 2011-02-14 20:25:56
Re: cum actioneaza postinorul in comparatie cu ac?am vazut la o tipa pe forum ca dupa desorelle avea dureri de spate.Si eu am dureri de spate in special seara..se poate de la desorelle?am avut si o colica renala la scurt timp dupa ce le-am inceput. Offline #3 2011-02-14 20:57:41
Re: cum actioneaza postinorul in comparatie cu ac?1. Da, esti putin paranoica, da mai bine asa, decat sa fii neinformata. Offline #4 2011-02-14 21:01:17
Re: cum actioneaza postinorul in comparatie cu ac?Esti paranioca? have a nice day Offline #5 2011-02-14 22:04:01
Re: cum actioneaza postinorul in comparatie cu ac?sunt paranoica pentru ca am corelat colica mea renala si durerile de spate cu momentul de cand am inceput sa iau desorelle si m-am gandit ca poate e unul dentre efectele adverse si nu-mi priesc sau nu-si face efectul cu marvelon nu am avut asa dureri si nu aveam nici un motiv sa ma extraprotejez. Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-15 21:20:41
Re: cum actioneaza postinorul in comparatie cu ac?aia e o porcarie p site...adik 4 din 10 femei...ha ha ha.. have a nice day Offline #7 2011-02-16 10:19:35
Re: cum actioneaza postinorul in comparatie cu ac?
Ce nu inteleg eu deloc e de ce nu mergi sa discuti cu medicul tau de planning despre aceste temeri, daca le ai. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|