homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lipsta pofta de mancare la bebe

#1 2011-02-15 16:06:48

Lilyushkiss
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-01-31

Lipsta pofta de mancare la bebe

Buna!

am si eu o problema cu fata mea in varsta de 6 luni. Am fost la doctor cu ea pt vaccinul de 6 luni si mi-a spus ca avea 6.450 in loc de minim 6700... si m-a intrebat daca mananca i-am spus ca da si lapte, si supa pasata, branza , mar copt, piure de fructe dar nu foarte mult...
Dupa vaccin mi-a spus ca sa nu ma sperii ca s-ar putea sa aiba lipsa de pofta de mancare..Si asa a fost numai ca de la o zi la alta (asta e a 5a zi de la vaccin) mannaca din ce in ce mai putin..lapte  de maxim 2-3 si deabea mananca 100 ml si in rest nu vrea nimic si daca o fortez decat cateva linguri pot sa ii dau...
Am sunat pediatra astazi si mi-a spus sa ii dau un sirop pt pofta de mancare care incepe cu I dar nu mai stiu cum ii zice. Stiti cumva de el?
Ati patit si voi asa? De la ce poate sa fie? Mi-a spus ca poate fi asociat si cu durerile de gingii...ce credeti?

Din 6.08.2010 mamica de fetita  bebe

#2 2011-02-15 16:15:21

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Lipsta pofta de mancare la bebe

eu zic ca e de la dinti. are vreun dinte? cred ca o dor gingiile. eu nu cred ca e neaparat  de la vaccin.si fata mea a avut zile in care a mancat f putin,nu voia decat san. si era de la dinti, sanul ii alina durerile  de gingii.eu nu i-as da nici un sirop. ai rabdare.poate se va schimba situatia in cateva zile. incearca tot felul de mancaruri,poate ii place ceva.

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#3 2011-02-15 17:20:17

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

si eu zic ca is dintii, clar, asa face si al meu cand ies dintii
nici eu n-as da nik!

cu ce greut s-a nascut? (baaai, ce ma seaca "minimele" si "maximele" pediatrilor neutral de parca am fi roboti)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#4 2011-02-15 17:49:53

Lilyushkiss
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-01-31

s-a nascut cu 2.850.. si mi-a spus ca in ultima luna trebuia sa ia minim 500 si a luat 300..

Din 6.08.2010 mamica de fetita  bebe

#5 2011-02-15 17:59:29

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Lasa copilul in  pace si nu ii da niciun sirop. Incearca sa ii pui desene la tv si da-i sa manance asa. Daca nu vrea, las-o... poate e de la dinti.
Anastasia a fost racita si a avut o perioada de 5-6 zile in care a trait numai cu lapte... si ala abia l-a baut.
M-am ingrijorat, dar apoi am vazut ca incepe sa manance... la 19 luni are 10 kg si e inalta. Ca sa fiu si mai linistita, saptamana trecuta i-am facut analizele la sange si din cate citesc sunt super OK!!!
Asa ca las-o...are si ea perioadele ei.

Ultima oara a fost editat de love_t (2011-02-15 17:59:55)

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.