|
Nu esti logat.
Anticonceptionale#1 2011-02-18 10:00:36
anticonceptionaleprima pilula trebuie luata in primele 24 ore de la aparitia menstruatiei? Eu am luat prima pilula(Mercilon) dupa 21-22 ore de la aparitia menstruatiei. a 4 zi am avut contact sexual,am fost protejata sau nu. azi a 7-ea zi a trebuit sa incep un tratament pt.infectie urinara cu zanocin 10 zile,continui sa iau pilulele in continoare?. sunt sanse sa raman insarcinata? astept raspuns urgent daca se poate.multumesc Offline #2 2011-02-18 10:05:13
Re: anticonceptionaleEu zic ca ai inceput bine sa le iei daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-02-18 11:01:14
Re: anticonceptionalemultumesc pt. raspuns . asa gandeam si eu,dar am vrut sa aflu si alte pareri. Offline #4 2011-02-22 15:45:11
Re: anticonceptionaleBuna am si eu o intrebare am nevoie urgent de ceva sfat ...am intrerupt anticonceptionalele de aproape 2 luni,mi-ai fost recomandat de giencolog sa fac o pauza de 3 luni...de atunci am mai avut acte sexuale,doar ca nu ne-am protejat,fara prezervativ fara anticonceptionale...dar niciodata nu a ejaculat in interioru vaginului..tot tmpu pe purta sau pe un prosop ceva...doar ca de 2 saptamani mi greata,am varsaturi ma doare capu ,ametesc si ma doare burta de numa,doar ca acuma de 1-2 saptamani am fost pe ciclu...oare pot sa fiu insarcinata?si testul de sarcina oare cand il pot face?tin sa mentionez ca duminca am mai avut un contact sexual...va rog frumos sa ma ajutati,oare is insarcinata in ciuda faptului k a ejaculat pe burta,sau prosop? va rog sa ma ajutati. Offline #5 2011-02-22 18:36:02
Re: anticonceptionaleDaca nu ai probleme medicale nu trebuie sa faci pauza de anticonceptionale. Este foarte riscant coitus interuptus...pentru ca exista si acel lichid preejeculator...sau daca se intampla doua raporturi unul dupa altul, la interval mai scurt sau mai lung, fara ca el sa urineze, mai raman spermatozoizi. Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-23 00:45:30
Re: anticonceptionaleandyka, ai warn pentru postare multipla Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|