|
Nu esti logat.
Sarcina sau semnal de alarma#1 2011-02-21 14:57:33
sarcina sau semnal de alarmaBuna fetelor,sunt noua pe acest site si am nevoie mare de ajutorul vostru.Pe 28 ianuarie am avut ultimul ciclu,pe 6 februarie contact sexual neprotejat,pe 9 februarie o sangerare roxalie si una maro am observat pe lenjerie,banuind ca am ramas insarcinata pe 14 februarie mi-am facut un beta hcg valoare 1.20,pe 16 februarie o pata maronie pe lenjerie.iar de vreo 2 saptamani ma dor sanii,mi-e somn in timpul zilei,as manca tot timpul,dar ma gandesc ca aceste stari pot fi din cauza dorintei de a avea un bebe bine mai putin durea sanilor,nu stiu ce sa fac ca imi doresc cu disperare un bebe,va cer ajutorul.Multumesc pentru atentia acordata. Offline #2 2011-02-21 18:26:27
Re: sarcina sau semnal de alarmain primul rand, disperarea nu prea are ce cauta cand lucrezi pentru un bebe. nu ajuta la nimic Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|