homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerari neobisnuite-2

#20 2011-02-28 21:02:32

roMary
Full member
Inregistrat: 2010-09-27

Re: sangerari neobisnuite

asta nu se numeste menstruatie...pentru ca e ceva roziu asa si nu mereu iar cantitatea nesemficativa iar eu intrebam daca aceasta sangerare poate fi peste sarcina?citisem undeva intr-o carte despre urgentele medicale si la cele obstetrice-ginecologice era trecut avortul iar  la unul din semne apareau sangerarile vaginale.Cum sunt aceste sangerari vaginale?ce inseamna ele?cum se deosebesc de cele menstruale?

#21 2011-02-28 21:39:14

roMary
Full member
Inregistrat: 2010-09-27

Re: sangerari neobisnuite

si daca e spotting cum zic unele fete desi nu inteleg de ce dupa 4 ani de ac as avea spotting pentru ca desi am schimbat marvelonul cu desorelle 2 luni cat nu a fost marvelon in farmacii mi-ati zis ca e acelasi lucru deci de unde acest spotting..de la ce apare el si daca apare asta ce inseamna?ca organismul nu le tolereaza bine?ca ele nu ofera protectia necesara si ca sarcina se poate instala?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.