|
Nu esti logat.
Igiena dupa contact#1 2011-03-11 19:50:52
igiena dupa contactCare este importanta dusului cu apa simpla dupa contact?e vorba doar de igiena sau si de protectie?Pentru ca de exemplu s-a intamplat sa am contact si sa fim undeva unde nu puteam sa fac dush asa ca m-am spalat abia a doua zi.Stiu ca e bine sa te speli pentru ca pana la urma e si un schimb de microbi dar eu ma refer si la protectia fatza de o sarcina....are dushul de dupa legatura cu asta? Offline #2 2011-03-11 19:53:21
Re: igiena dupa contactDusul = 0 in privinta protectiei. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-03-11 20:03:34
Re: igiena dupa contactpai si daca e indicat sa te speli ca sa se scurga lichidul lui asta nu inseamna ca intr-un fel te protejezi ajutand la scurgerea lichidului din interiorul tau altfel sperma ramane acolo si favorizeaza fecundarea? Offline #4 2011-03-11 20:06:18
Re: igiena dupa contacteste total eronat ce spui Ultima oara a fost editat de anndreiutzaca (2011-03-11 20:07:14) Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #5 2011-03-11 20:19:19
Re: igiena dupa contactdeci in concluzie nu are nici o imp daca nu am facut dush..eu iau marvelon dar de obicei ma spal dupa contact si parca am senzatia in mintea mea ca si asta ma protejeaza si acum sunt mai speriata pentru ca am baut ceai de sunatoare cu 3 zile inainte fara sa stiu ca e sunatoare...mi l-a dat cineva.. si vroiam sa stiu daca m-au mai protejat ac aseara la contact pentru ca nici de spalat nu am mai apucat dar ac le-am luat normal...pe 1 martie mi-a venit menstruatia..deci sunt in a 10a zi de ciclu menstrual...dar nu la ovulatie nu?pentru ca atunci cand iei ac nu mai exista ovulatia...trebuie sa iau postinor? Offline Publicitateloading...
#6 2011-03-11 20:41:39
Re: igiena dupa contactciteste ce ti-a spus yoyo mai sus..e bine sa te speli inauntru pt a nu favoriza aparitia candidei... Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #7 2011-03-11 20:53:21
Re: igiena dupa contactdeci sa nu iau postinor?credeti ca ac si-au facut efectul? Offline #8 2011-03-11 22:25:57
Re: igiena dupa contactin primul rand, daca iei anticonceptionale nu ai ovulatie. Offline #9 2011-03-12 12:31:27
Re: igiena dupa contactdeci ceaiurile au fost cam 3-4 cani luni seara spre dimineata...contactul a fost joi seara si vineri dimineata.Mentionez ca marvelonul l-am luat normal la 10 seara in fiecare zi.Ceaiul am aflat e o combinatie intre multe:tei,musetel,fructe de padure si plicuri de sunatoare...toate intr-un termos de la care am baut eu.Deja e a2 a zi de la ultimul contact...e nevoie de postinor? Offline #10 2011-03-12 22:25:22
Re: igiena dupa contactdoctoressa ce parere are? Offline #11 2011-03-14 09:14:41
Re: igiena dupa contact
Nu e nevoie de nici un Postinor...cum bine spui, era o combinatie, cu vagi urme de sunatoare...stai calma Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|