|
Nu esti logat.
Probleme masea minte sarcina primul trimestru#1 2011-03-16 15:29:43
probleme masea minte sarcina primul trimestrubuna ziua! scriu si eu aici in speranta ca ma veti ajuta:sunt insarcinata in primul trimestru si am o carie urata la o masea, care ma chinuie cumpli; am fost la dentist si mi-a spus ca nu se pune problema de extractie pana in trimestrul 2, dar mi-a curatat locul si mi-a pus un pansament cu dentocalmin. ce stiti de acest medicament, poate afecta bebelusul? doctorul m-a asigurat ca nu, dar... Offline #2 2011-03-16 18:42:12
Re: probleme masea minte sarcina primul trimestruEu nu stiu nimic despre acest medicament, dar daca i-ai spus ca esti insarcinata si ti-a recomandat sa mai astepti pana in trimestrul 2, eu zic sa stai linistita. Si eu am avut in primul trimestru o carie pe care a curatat-o si a pus pansament, nu stiu cu ce medicament, dar a fost totul ok. I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|