|
Nu esti logat.
Postul in sarcina. Primul trimestru#1 2011-03-21 15:24:30
Postul in sarcina. Primul trimestruSpuneti-mi, va rog, este bine pentru bebe ca tin post si il privez de anumie minerale, poteine animale, vitamine etc. chiar in primul trimestru? Eu incerc sa compensez cu substituti, dar nu stiu daca este in regula. “Pământul e singurul loc în care se poate crea Paradisul.” Offline #2 2011-03-21 15:32:29
Re: Postul in sarcina. Primul trimestruO viitoare mamica nu trebuie sa tina post, Ultima oara a fost editat de NafNaf (2011-03-21 15:36:35) M&M=S Offline #4 2011-03-21 15:36:41
Re: Postul in sarcina. Primul trimestru
subscriu No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #5 2011-03-21 15:41:25
Multumesc pentru raspuns. Acum va trebui sa ma "resetez" si sa incerc sa mananc normal. Imi este greu pentru ca imi doresc atat de mult acest copil si imi este frica sa nu gresesc. “Pământul e singurul loc în care se poate crea Paradisul.” Offline Publicitateloading...
#6 2011-03-21 16:19:53
Re: Postul in sarcina. Primul trimestrudaca simti nevoia sa tii post, tine-l linistita, ca nu privezi de nimic copilul, ia tot ce-i tre de la tine (dar naf are dreptate, e posibil ca TU sa ramai cu ceva carente). Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #7 2011-03-21 20:34:13
Multumesc Katami. Cred ca nu il voi tine ca ma simt tare slabita! Bine ca sunt "scutita". Sper sa nu il supar pe Doamne-Doamne! “Pământul e singurul loc în care se poate crea Paradisul.” Offline #8 2011-03-22 10:59:21
Re: Postul in sarcina. Primul trimestrugravidele nu trebuie sa tina post. eu am fost la preot inainte de nastere, sa ma spovedesc si sa am impartasesc. si am tinut 3 zile. preotul mi-a zis chiar el, ca nu era necesar sa tin post, ca oricum el era obligat sa ma impartaseasca. gravidele au dezlegare la spovedanie si impartasit si fara post. Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase Offline #9 2011-03-22 14:43:09
Re: Postul in sarcina. Primul trimestruFlores...postul nu inseamna numai privare de alimente, asa ca linistita si fara mustrari de constiinta poti sa mananci tot ce poftesti in sarcina. Gandeste-te la sanatatea ta si a micutului din burtica. 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline #10 2011-03-22 22:02:13
Multumesc mult Lucky. Stiam ca Dumezeu insemna iubire si nu canone biseriesti, dar e bine sa iti mai spuna si altcineva. “Pământul e singurul loc în care se poate crea Paradisul.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|