|
Nu esti logat.
Sac gestational de 3 mm la sarcina de 6 satamani. Dimensiuni normale??-3
#39 2011-03-31 12:25:05
Re: Sac gestational de 3 mm la sarcina de 6 satamani. Dimensiuni normale??
Asa este, nimic nu este intamplator. Cred ca am incercat sa imi fortez destinul. Va fi mai bine la sarcina urmatoare, sunt convinsa! “Pământul e singurul loc în care se poate crea Paradisul.” Offline #40 2011-03-31 12:26:43
Re: Sac gestational de 3 mm la sarcina de 6 satamani. Dimensiuni normale??flores, ai fost la doctor, ce ti-a zis? No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #41 2011-04-01 17:15:58
Dana, nu mi-a mai spus nimic medicul si m-a si programat pentru ieri la chiuretaj. Asa ca acum sunt postchiuretaj, in concediu medical si incerc sa nu imi mai fac planuri. Iau lucrurile incet si ma concentrez pe lucrurile esentiale! “Pământul e singurul loc în care se poate crea Paradisul.” Offline #42 2011-04-01 21:34:12
Re: Sac gestational de 3 mm la sarcina de 6 satamani. Dimensiuni normale??sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si putere sa treci peste toate! No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #43 2011-04-07 14:44:29
Re: Sac gestational de 3 mm la sarcina de 6 satamani. Dimensiuni normale??Revin cu un mesaj pentru ca mi-au venit analizele de la examenul histopatologic al produsului de conceptie. “Pământul e singurul loc în care se poate crea Paradisul.” Offline Publicitateloading...
#44 2011-04-08 16:32:00
Re: Sac gestational de 3 mm la sarcina de 6 satamani. Dimensiuni normale??Flores, imi pare tare rau . Stiu cum te simti, din pacate si eu am trecut ptin asta. Si la mine s-a facut o analiza , dar scria cu mult mai mult decat la tine. Oricum , nu vreau sa te speri, dar poate ar fi mai bine sa-ti faci analize mai complexe, mai ales daca zici ca ramai usor insarcinata dar pierzi bebelu . Ceva analize de coagulare ai facut? Ultima oara a fost editat de smart lady (2011-04-08 16:34:03) Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #45 2011-04-10 13:55:37
Dupa sarbatorile pascale voi face toate analizele: genetice, de sange, hormonale. Deocamdata doctorul meu a spus sa ma linistesc si sa astept sa treaca Pastele. Imi este greu, dar incerc sa rezist! Sper sa gasesc cauza, dar am un presentiment ca nu se va descoperi nimic la analize. Oricum, am nevoie de putina liniste! Imi voi acorda acest moment de refacere, dupa care incepem investigatiile. Va voi tine la curent! Poate asa vor citi si alte femei care s-au aflat in situatia mea si le va fi de ajutor! Numai eu stiu cat am cautat raspunsuri pe toate site-urile... “Pământul e singurul loc în care se poate crea Paradisul.” Offline #46 2011-04-10 21:53:34
Re: Sac gestational de 3 mm la sarcina de 6 satamani. Dimensiuni normale??Flores cu tiroida cum stai? 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline #47 2011-04-11 17:49:36
Mi-am facut analizele dupa prima sarcina pierduta si mi-au iesit asa: Ultima oara a fost editat de Flores30 (2011-04-11 17:50:53) “Pământul e singurul loc în care se poate crea Paradisul.” Offline #48 2011-05-27 20:08:00
Re: Sac gestational de 3 mm la sarcina de 6 satamani. Dimensiuni normale??Am revenit cu noi informatii! Am facut toate testele pe care mi le-a recomandat medicul ginecolog, incepand chiar cu testele genetice si, dupa ce mi-am golit portofelul, am ajuns la concluzia ca am facut-o degeaba. “Pământul e singurul loc în care se poate crea Paradisul.” Offline #49 2011-05-27 22:30:55
Re: Sac gestational de 3 mm la sarcina de 6 satamani. Dimensiuni normale??Flores, imi pare rau . Offline #50 2011-05-31 17:59:37
Re: Sac gestational de 3 mm la sarcina de 6 satamani. Dimensiuni normale??Se pare ca au mai aparut niste probleme. Nu stiu ce sa mai cred! Am ajuns astazi la medicul meu ginecolog si mi-a zis ca analizele genetice NU sunt foarte bune. M-am dus apoi la d-na prof. genetician sa o intreb si mi-a dat un raspuns vag! 1 caz dintr-o mie poate fi cauza opririi unei sarcini in evolutie! Ultima oara a fost editat de Flores30 (2011-05-31 18:06:29) “Pământul e singurul loc în care se poate crea Paradisul.” Offline #51 2011-06-01 07:59:59
Am facut Factorul V Leiden si sindromul antifosfolipidic. Au iesit bine! “Pământul e singurul loc în care se poate crea Paradisul.” Offline
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|