|
Nu esti logat.
Pastila uitata de multe zile#1 2011-04-07 13:54:40
pastila uitata de multe zileBuna...am si eu o dilema...luna asta am uitat sa i-au un medicament din blisterul de anticonceptionale dar problema e ca nu stiu in ce zi sa intamplat si azi ar trebui sa iau ultima pastila doar ca eu mai am 2 ce sa fac?! Offline #2 2011-04-07 14:21:59
Re: pastila uitata de multe zilesi nu te-ai protejat suplimentar, asa-i? bineinteles ca nu, ca nici nu ti-ai dat seama pana acum... Offline #3 2011-04-07 16:37:53
Re: pastila uitata de multe zilenu m-am protejat suplimentar ca nu a fost nevoie... Offline #4 2011-04-07 17:27:07
Re: pastila uitata de multe ziledaca ai uitat una nu e acelasi lucru ca si cum nu ai fi luat toata luna, cine ti-a spus asa ceva?!?!? parerea mea e sa le iei pe astea 2 si inca 5 dintr-o alta folie (iar astea 7 sa le iei corect si protejata suplimentar) apoi poti face pauza de 7 zile si in a 8 a incepi alt blister. oricum daca pastile a fost uitata la inceputul lunii acum esti deja protejata dar fiindca nu stii cand ai uitat-o eu zic ca asa ar fi cel mai bine. eu asa as face in locul tau ca sa nu stau 2 saptamani sa ma protejez suplimentar maia les daca nu stiu sigur cand am uitat-o. Bafta www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #5 2011-04-07 18:56:00
Re: pastila uitata de multe zilebuna . am o mare problema: am facut-o cu iubitul meu neprotejat , eu fiind in perioada nefertila,el nu si-a dat drumul in mine sigur ... cu toate astea sanii mei sunt durerosi la atingere...(am citit ca asta se intampla daca esti insarcinata sau de la stres)..... nuj ce sa fac ...imi este foarte frica sa nu fi ramas.... ast un rasp ... ms Ultima oara a fost editat de alesya 2 (2011-04-07 18:57:39) Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-07 19:15:07
Re: pastila uitata de multe zilela 3 saptamani de la contact poti face un test Offline #7 2011-04-07 19:18:35
Re: pastila uitata de multe zilemerci mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|