|
Nu esti logat.
Anticonceptionale#1 2011-04-13 21:04:53
AnticonceptionaleBuna ziua. Offline #2 2011-04-13 22:41:02
Re: Anticonceptionalesa astepti sa vina.. s-a dereglat din cauza ca ai oprit anticonceptionalele. pauzele trebuiesc facute macar 3 luni si asta daca ai un motiv sa iei pauza, adica iti doresti un copil sau ai probleme de sanatate www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #3 2011-04-14 10:50:58
Re: Anticonceptionale
Mihaela, apreciez mult disponibilitatea ta de a ajuta si iti multumesc...as vrea deci sa nu ma intelegi gresit cind iti spun ca te rog sa nu te mai grabesti cu indicatiile. Habar nu am de unde stii tu ca trebuie sa faci pauza macar 3 luni ca e complet neadevarat. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2011-04-14 16:43:51
Re: AnticonceptionaleBuna! Iau anticonceptionalele Artizia pt prima data de la data de 1 aprilie.Am citit foarte multe subiecte despre fel si fel de anticonceptionale, numai despre artizia nu am gasit nimic.Intrebarea mea este : Sunt niste ac sigure?Nu vreau sa ma trezesc cu surprize! Si mai am inca doua intrebari: Au efecte negative asupra mea medicamentele ca : nurofen, algozone, paracetamol, aspirina si algocalmin?Si ultima intrebare: Avand in vedere ca sunt la prima folie de ac, dupa cat timp pot face sex neprotejat?Astept raspunsuri sigure...multumesc. Offline #5 2011-04-14 17:02:46
Re: Anticonceptionale- daca le iei corect sunt sigure Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-04-14 17:02:58) Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-14 17:52:25
Re: Anticonceptionalepai nu stiu cat de sigura sunt ca le iau corect.De obicei le iau cu 5-10 min inainte sau dupa ora fixata de mine,adica ora 22:00.Scade efectul ac? Offline #7 2011-04-14 17:53:08
Re: Anticonceptionaledaca nu intarzii cu mai mult de 12 ore e ok Offline #8 2011-04-14 18:17:47
Re: Anticonceptionalepls raspundeti ... am facut-o cu prietenul meu neprotejat eram in perioasda nefertila nu a ejaculat in mine .... trebuia sa imi vina pe 11 si nu mi-a venit ...si ma doare din cand in cand burtina ca si cum mi-ar veni . in martie am luat postinor (fara motiv pana la urma ).... sa fie de la postinor??... sunt sanse sa fi ramas insarcinata ? Offline #10 2011-04-14 19:15:10
Re: AnticonceptionaleBuna!am facut un control ginecologic(abdomina nu vaginal) in februarie deoarece am probleme din cauza menstruatiei (imi este foarte rau) si mi s-a spus ca am o dereglare hormonala,lipsa ovulatiei...doctora mi-a dat niste hormoni pe baza de plante "prementrid" am luat doar o luna ,iar dupa nu am mai vrut sa continui tratamentul pentru ca imi era rau in continuare,dar dupa aceea am luat "premenstril" fiindu-mi tot rau.Nu am mai fost la doctor,dar vreau sa iau anticonceptionale sa vad daca acestea imi vor fii de ajutor ,dar vreau sa imi incep si viata sexuala .Intrebarea mea este:As putea ramane insarcinata chiar daca iau anticonceptionale din cauza problemei pe care o am?Multumesc! Offline #11 2011-04-14 19:16:45
Re: AnticonceptionaleAnticonceptionalele inhiba ovulatia, deci nu ai cum sa ramai daca le iei corect. Ar trebui totusi sa intrebi doctorul daca e indicat sa iei, nu sa o faci de capul tau. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #12 2011-04-15 14:27:36
Re: Anticonceptionaleam si eu o intrebare,va rog ajutati-ma.... Offline #13 2011-04-15 14:49:58
Re: Anticonceptionaleda, dupa 7 zile da...dar de ce nu astepti tu menstruatia urmatoare si iei din prima zi de menstruatie si esti protejata din prima zi ? Offline #14 2011-04-15 14:53:48
Re: Anticonceptionalepentru ca o sa ma vad cu iubitul meu de paste si este f probabil sa imi vina chiar pe 24-25...asa daca le iau de azi o sa rezolv si problema "amanarii" si voiam sa fiu sigura daca rezolv si problema contraceptiei Offline #15 2011-04-16 17:43:04
Re: AnticonceptionaleBuna!are ceva daca in timp ce iau anticonceptionale(desorelle) iau si lecitina??influenteaza cu ceva lecitina?multumesc:* Offline #16 2011-04-16 18:01:41
Re: AnticonceptionaleNu Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #17 2011-04-16 21:01:29
Re: AnticonceptionaleExplicati-mi si mie cum e cu anticonceptionalele astea. Din ce am citit eu am inteles ca practic ar fi 2 folii care se iau una cand ai menstruatie si una in restul ciclului menstrual, e adevarat? Sau in decursul lunii faci pauze? Si se iau o singura data pe zi la ora fixa nu? Offline #18 2011-04-16 21:50:40
Re: Anticonceptionalebuna..am ramas fara marvelon si la planning mi a dat artizia..are aceeasi compozitie ?sau va trebui de acum sa ma protejez 7 zile.. You alone and no one else Offline #19 2011-04-20 18:53:47
Re: AnticonceptionaleBuna. Iau Mercilon si as vrea sa unesc doua folii de anticonceptionale pentru a-mi amina o menstruatie. Am inteles ca acest lucru se poate doar in cazul pastilutelor monofazice, deci Mercilonul se incadreaza nu? Exista riscuri daca unesc doua folii, adica sa mi se deregleze menstruatia sau urmatoarea singerare sa fie mai abundenta/ sau absenta? Mentionez ca nu am mai unit doua folii pina acum. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|