|
Nu esti logat.
Secretie#1 2011-04-13 21:29:31
secretieBuna seara! am si eu o problema...nu stiu daca este cazul sa merg la medic sau nu...secretia a devenit abundenta,este de culoare alba,iar pe absorbantul zilnic devine galbena si are si un miros neplacut..nu este foarte puternic,dar se simte...ce ar putea fi? Va multumesc! Offline #2 2011-04-13 22:39:42
Re: secretieeste cazul sa mergi la medic, sa faci o analiza de secretie. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #3 2011-04-13 23:05:13
Re: secretiemultumesc...dar totusi de la ce ar putea fi? Offline #4 2011-04-13 23:46:45
Re: secretiepot fi mai multe cauze, bacterii, ciuperci, oricum trebuie sa faci analizele ca sa vezi exact despre ce e vb si la ce emdicament raspunde daca e vreo ciuperca ceva www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|