|
Nu esti logat.
Logest (intrebare)#1 2011-04-20 07:48:05
Logest (intrebare)Am o mica nelamurire... Se poate incepe administrarea anticonceptionalelor Logest imediat dupa terminarea menstruatiei? Mentionez ca nu le-am mai utilizat. Offline #2 2011-04-20 08:32:38
Re: Logest (intrebare)ideal e sa le iei in prima zi de menstruatie, daca le iei in orice alta zi te protejezi suplimentar pana inghiti corect 7 pastile www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #3 2011-04-20 09:18:37
Re: Logest (intrebare)Multumesc pt raspuns! Da, mi le-a recomandat medicul, insa nu le-am luat cand trebuia, si speram sa nu fie o problema dc incep mai tarziu.. Offline #4 2011-04-20 09:24:44
Re: Logest (intrebare)nu e problema, doar ca 7 zile te protejezi suplimentar, ai grija daca iei antibiotice, mananci grapefruit sau bei ceai de sunatoare (daca se intampla una din acestea te protejezi suplimentar cat timp faci acest lucru plus inca 7 zile dupa), nu intarzii mai mult de 12 ore de la ora la care le iei, ai grija cu scaunele apoase, sa nu fie mai mult de 4 intre 2 pastile si sa nu vomiti la mai putin de 4 ore dupa ce iei o pastila, altfel aficienta le scade. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #5 2011-04-20 09:39:43
Re: Logest (intrebare)Multumesc pt informatiile suplimentare! Offline Publicitateloading...
#6 2011-06-11 10:38:07
Re: Logest (intrebare)Am si eu o intrebare care are legatura tot cu Logest. Stiu ca e normal sa iti scada fluxul menstrual de la antic, dar....e normal sa ma tina o zi, doua si de-abia sa se observe? Iau Logest de 1,5 ani cred si fluxul a avut trend descendent de la inceput, la un mom dat l-am intrebat pe ginecolog (cand era redus, dar in cantitati totusi normale, asa mi se parea mie) si a spus ca nu e nicio problema. Offline #7 2011-06-11 10:40:34
Re: Logest (intrebare)depinde si cat tine situatia; luna trecuta m-a tinut si pe mine 2 zile, luna asta a recuperat. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #8 2011-06-26 18:57:22
Re: Logest (intrebare)Risc de sarcina exista. E alegerea voastra daca ia sau nu pastila de a 2a zi. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #9 2011-06-26 19:05:34
Re: Logest (intrebare)Nu pot sa am o parere "avizata" despre cat de mare e riscul, pt ca fiecare organism reactioneaza diferit la anticonceptionale, plus ca ea e doar la a 2a folie... daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2011-06-26 19:24:13
Re: Logest (intrebare)Nici eu nu as lua daca as fi in locul ei. sa aveti grija de acum inainte! daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #11 2011-08-10 11:28:57
Re: Logest (intrebare)Mi s-a recomandat sa schimb Marvelon cu Logest, doar ca pe moment m-am gandit ca le incep normal, dupa ce termin folia curenta de Marvelon, dupa pauza de 7 zile, in a 8-a zi - si nu am intrebat exact. Apoi m-am gandit insa ca poate trebuie sa le incep altfel si vreau sa fiu sigura. Totusi, le iau normal, in a 8-a zi si ma protejez suplimentar 7 zile, nu ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #12 2011-08-10 11:36:55
Re: Logest (intrebare)umm... io stiam ca le iei normal, din a 8a zi, sau din prima zi de menstra, sau imediat dupa astealalte si nu e nevoie de protectie daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #13 2011-08-10 11:40:52
Re: Logest (intrebare)Da, dar m-am obisnuit sa le iau asa - adica sa termin folia vineri si sa o incep apoi sambata. Deci eu le-as lua asa, in a 8-a zi, nu ma deranjeaza daca trebuie sa ma protejez suplimentar 7 zile. Intrebarea mea e daca SIGUR e ok sa fac asa ( deci sa le incep in a 8-a zi ) si daca SIGUR, dupa 7 pastile inghitite, se va instala protectia Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #14 2011-08-10 11:42:46
Re: Logest (intrebare)C?nd ?nlocuiţi un alt contraceptiv oral combinat daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #15 2011-08-10 11:51:27
Re: Logest (intrebare)Da, pai prefer asa, sa stiu ca ma protejez 7 zile, decat sa stau 3 saptamani cu griji. Atunci o sa incep din a 8-a zi. Le-as lua fara pauza, dar merg la mare si nu vreau sa am cine stie ce efecte negative acolo ... prefer sa fiu acasa ( si in plus de asta, nu stiu daca iti mai aduci aminte ca intrebam pe forum acum o saptamana daca Metronidazol interactioneaza, ca am luat in perioada de pauza - cand am luat si Levofloxacina - si dupa a 3-a pastila inghitita de pe folia curenta, am avut contact; si vreau eu sa fiu sigura ca mi-a venit si ca e totul ok ). Deci una peste alta, le-as lua in a 8-a zi si cum de-acum suflu si in iaurt, prefer protectie suplimentara in primele 7 zile. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #16 2011-08-10 11:55:31
Re: Logest (intrebare)stiu, stiu daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #17 2011-08-10 16:33:53
Re: Logest (intrebare)yoyo ... mai am o intrebare, putin offtopic ( scuze ). Daca am luat niste pastile care interactioneaza cu AC-urile pe durata foliei, DAR mai am 7 pastile active din folie, in urma carora protectia se va reinstala, voi fi protejata in cele 7 zile care urmeaza si care sunt aferente perioadei de pauza ? Ca eu stiu regula aia: esti protejata si in pauza DACA iei toate cele 21 de pastile corect. Dar in cazul in care se face un tratament care interactioneaza ( insa raman pe folie 7 pastile si protectia se reinstaleaza ), mai e valabila protectia pe durata pauzei ? Mersi inca o data ! Ultima oara a fost editat de kdeea (2011-08-10 16:35:56) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #18 2011-08-10 16:35:39
Re: Logest (intrebare)eu stiu ca da daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #19 2011-08-10 16:36:35
Re: Logest (intrebare)Hm, iarasi e putin cu semn de intrebare ... Oh ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|