homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 6-11

#191 2011-04-30 12:16:11

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 6

neata si de la noi

noi inca pasam dar nu chiar tot, spre ex zilele trecute i-am facut paste mici la cuptor cu mar ras si branzica, si nu i le-am mai blenduit si le-a mancat super bine....marul ras nu-l mai bag la blender dar e destul de fin, cam atat cu restul nu am incercat, mai asteptam....

offf, antibioticele astea....si eu zic sa lasi sa treaca  o perioada...dar ce antibiotic i-ai dat mariei?

camy, eu stiu clar ca medlife-ul primeste analize...eu am dus de multe ori pt mine....sanatate multa, ceva are puiul tau de a patit-o asa rau....sa nu fie vreo enterocolita...eu parca m-as duce si la urgenta cu el, macar sa-l vada un medic sa nu se deshidrateze....

9 ani de copilarie ....

#192 2011-04-30 12:27:22

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

czuky, mie mi se pare cam subtire imbracata la 20 grade, dar... poate gresesc eu ca sunt obisnuita cu 25. oricum, daca mereu ai avut atatea grade si ai imbracat-o asa, inseamna ca e obisnuita cu temperatura asta  puss

Camy, au dreptate fetele. du-te cu el sa-l vada un medic... daca nu vrei la stat, medlife-ul are urgenta la pediatrie (si nu numai) in Grivita ... au si in we, non-stop. multa sanatate!

Mamica de Eric Andrei hjarta

#193 2011-04-30 12:35:20

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Adina, i-am dat Ospamox  kram  puss
Camy, mai bine te duci la urgente cu el.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#194 2011-04-30 12:38:48

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

acum am 22 de grade in casa cand e mai frig am afara am 20  dar am zis 20 asa mediu...iar seara am vreo 24 ..cam oscileaza temperatura la noi..dar pana acuma nu a avut treaba..acuma dintro data..nici nu conteaza ca acea fata racita a pupato

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#195 2011-04-30 12:40:48

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

abia acum am vazut ca ati scris de unele clinici care au program si in we.....pentru hidratare ii dau elektrolit de la humana.....la urgente nu vad rostul sa ma duc pentru ca el in rest nu are nimic, nu vomita, papa f bine, e vioi.....de azi dim a facut doar de 2 ori si parca nu asa de moale ca ieri....ii dau in continuare tratament si regim si vedem ce-o fi

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

Publicitate

loading...

#196 2011-04-30 13:23:57

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello!

off Camy... sper sa mearga spre bine piticul  par
si Stef a facut azi de 2 ori in mai putin de o ora si arata cam ciudat (el face cel mult o data pe zi). sa vedem  daca se mai repeta.

apropo de vaccin. Stef a facut ieri vaccinul de 4 luni. la control era ok si nici simptome dubioase nu are. dar, si eu si sotul meu suntem raciti. e grav daca ia de la noi imediat dupa vaccin?  cesafac

czucky, si mie mi se pare subtire. dar tine de cum este obisnuita. daca ea s-a adaptat la temp asta si ii este bine asa, e minunat. Stef la 22gr are manutele reci si trebuie sa-i mai dau o vestuta sau hanorac subtire peste body. dar cred ca seamana cu mine friguros  tongue

#197 2011-04-30 13:38:28

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Czuky, eu in casa stau in bluza cu manecuta lunga si pantaloni, daca mie imi e bine asa atunci ea sta tot asa imbracata, adica body si pantalonasi, daca mie mi se pare mai frig ii mai dau o vestuta sau bluzita cu maneca lunga pe deasupra...

#198 2011-04-30 13:57:32

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

camy sa nu fie de la dinti, incearca si smecta cu ceai de menta si regim, eu asa l-am linistit pe Andu, daca are febra trebuie sa te duci la dr, daca are doar scaunul moala nu e neaparat enterocolita.
Noi de o saptamana suntem la curte, e asa fain, e liniste pe strada asta( nici nu zici ca suntem in Buc ) ca iti vine sa dormi toata ziua.Andu se simte f bine, si-a dat drumul serios la mers si vrea afara toata ziua.Toata saptamana a stresat cainele (Luky) il trage de tot, se arunca pe el, ii da sa manance ....Singura mea problema e somnul noaptea, INCA se scoala si ma omoara...ma trage de tzitzi...insurubeaza celalalt sfarc....nu situ ce sa ma mai fac cu trezirile astea sad.

Czuky si ptr Andu ar fi cam prea subtire, dar daca ai obijnuit fata asa...Eu i-as mai fi pus o bluzica peste.La noi sunt 25 de gr si nu il tin numai in body, ii mai pun un tricou cu maneca scurta ( eu oricum sunt mai friguroasa si incerc s afac o medie cu sotul ce e opusul )

Ultima oara a fost editat de ally_na (2011-04-30 13:58:31)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#199 2011-04-30 14:01:28

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

czuky a scris:

ceau fete

camy saracuttu de el..sper sa fie bine cat de curand si sa nu fie vreo nesimtita de bacterie/virus

fetele ce ziceti o imbrac prea subtire pe Naty in casa la 20 de grade cu un bodu cu maneca lunga si atat sus si apoi pantaloni...ca soacra mea acuma s-a suparat pe mine ca iam zis cateva...m-a acuzat ca eu am racito pe Natalia ca nu ii mai dau si ceva maieu..cand ies afara ii mai dau ceva pe ea dar nu vad rostu inuntru... spranceana

NU! e minunat asa, ff bine. asa il tin si eu p cris si nu  racit niciodta (ba mint, a racit o data, muci si atat,. fara febra, tuse etc big_smile)

trimite soacra la plimbat ursoaica big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#200 2011-04-30 14:10:42

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

Camy, nu-l lasa asa. Eu cand a facut enterocolita acum vreo luna i-am dat enterol pliculete (3 pe zi in mancare), ercefuryl (o capsula jumate pe zi dizolvata in 7.5 ml apa plata in trei doze) si saruri de rehidratare si pana la urma am ajuns de i-am dat sumetrolim ca tot nu isi revenise...
Flower lasa politeturile si pune piciorul in prag. Daca carol isi vrera mingea, o iei frumos inapoi si spui ca ea e mai mica sinca plange si gata. Daca nu le convine, ghinion....si eu ca si kata, am un copil mai mult decat hiperactiv....si la randul lui ia jucariile altor copii sau ii sunt luate jucariile....daca ii sunt luate ale lui nu face cine stie ce scandal, dar daca ii iau jucariile celorlalti, sa te ti....i gen e bine sa ju bagi intre ei, sa ii lasi sa isi rezolve singuri disputele, dar cand e o dif de varsta si copilul tau e de cele mai multe ori cel afectat....cu tupeu inainte...
Eu innebunesc cand ia alte jucarii tocmai pt ca urla de rasuna parcul cand tre sa le dea inapoi (mai ales de la copii pe care nu ii cunoastem bine)

#201 2011-04-30 14:13:00

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

papu asa fac si eu..daca mie mi bine in tricu ei ii dau body cu maneca lunga nu vadeam d c nar fii ok

kata m-am usurat un pic... kram am cam trimiso..na asta e acuma ne confrumntam cu mucii si daca mai prind pe cineva racit la mine  box

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#202 2011-04-30 15:16:35

daniele_co
Full member
Inregistrat: 2009-11-01

Fetelor am o intrebare . In Romania este obligatoriu scaunul de masina pt copii de 16 luni...sau mamica il tine in brate? Care sunt regulile pe acolo ca vroiam sa venim in vacanta dar nu stiu cum sa fac cu Gab legat de acest inconvenient.

Va multumesc frumos

It's so much easier to be happy !
It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing !
It is so much more peaceful !

#203 2011-04-30 16:13:36

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

wave

papu, suntem bine, multumesc de intrebare!  puss  par  fff ocupata cu nunta si botezul care se apropie, in 2 sapt.  drink  cand doarme bebe mic fug sa cumpar una-alta, rochia am luat-o dar cam atat... accesorii si pantofi si alte cele pt nunta, nu.  hmm  sper sa reusesc sa le pun pe toate la punct si sa nu ma trezesc in ziua nuntii ca am uitat sa cumpar voalul miresei sau buchetul..  spranceana

Sebi e ff bine, creste uimitor de repede... am facut acum 3 sapt vaccinul de 4 luni, si toate bune de atunci. e un gras , mananca doar san, eu nu vreau sa ii dau altceva pana la 6 luni desi se fac presiuni asupra mea  big_smile  cum ca e un copil mare si are nevoie si de altele ( mar cu biscuite , salam & sarmale lol ) ..

Va pupam cu drag!!!!!!!!!!  par  kram  par

fug la topicul nostru sa pun si cateva poze

Ultima oara a fost editat de passenger (2011-04-30 16:14:12)

#204 2011-04-30 16:52:41

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

mamici puss

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#205 2011-04-30 16:55:24

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

al meu sta la 18 grade in body si pantaloni, nu are nici o treaba, dimpotriva dc trece de 25-27 de grade plange de cald, nu a raciti niciodata, afara ii dau o pereche de pantaloni mai grosuti, bluza si hanorac + caciulita subtire.

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#206 2011-04-30 17:59:00

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

daniele_co a scris:

Fetelor am o intrebare . In Romania este obligatoriu scaunul de masina pt copii de 16 luni...sau mamica il tine in brate? Care sunt regulile pe acolo ca vroiam sa venim in vacanta dar nu stiu cum sa fac cu Gab legat de acest inconvenient.

Va multumesc frumos

legal da. practic nu, nu se uita nici naiba. noi nu avem 9nu dati,s tiu ca nu e safe si bine).

cand veniti, unde venitit prin moldova noastra? big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#207 2011-04-30 18:25:00

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

buna mamici  wave

daniele , cand sora mea a venit in vizita la mine a trebuit a isi ia scaunul de masina cu ea, sunt scarbosi rau tocmai vamesii romani , de te vede fara te opreste si te ia la purificat

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#208 2011-04-30 18:48:01

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Pass, spor la pregatiri! Rochia e cea pe care ai pus-o atunci la topicul cu exercitii sau e alta? tongue

#209 2011-04-30 20:08:05

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

mamici cu cezariana....ce imi recomandati??anestezie totala??sau...ca eu sunt total pe langa nustiu  cesafac

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.