homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 6-149

#2813 2011-06-08 22:54:55

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 6

Noi ne-am intalnit azi cu Miri si Sasha, am pus 2 poze la topicul meu. chicot
Sasha e un frumos si jumatate, da mult din picioruse si seamana mult cu mami care e o dulce, zici ca ne stiam de o viata...

Apropo de intalneli, eu stau in Fundeni, mai sta vreo mamica prin zona? Poate ne intalnim...

#2814 2011-06-08 23:30:14

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

tymo eu am luat de la libero (am gasit in selgros 6 pampersi de apa-12 lei) inca nu i-am testat dar daca ajung la unguri inaintea ta  retas  iti zic  puss  si eu zic ca e ok sa-l bagi in apa. Anul trecut (tot la unguri) am vaz o droaie de bebei gen 3-4 luni in apa si ii bagau si cu capu pe sub apa  ce le mai placea (erau unguri mici  hjarta ) Pe prima mea nepotica au dus-o la oroshaza la 4 luni  wink
Papu ce fain ca te-ai intalnit cu mirika  applause  o astept si eu aici la arad la o balaceala si la o stare de vorba  big_smile

#2815 2011-06-08 23:36:38

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

ma faceti geloasa  grater mie mi-e dor de miri. si pe tine, Papu, as vrea sa te cunosc  rodnar  dar e cam nasol pe caldurile si astea si seara nu pot ramane in Buc ca poate ne-am fi intalnit.

miri, da tu nu zici nimic pe-aci?  trombon

#2816 2011-06-09 08:11:18

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Neata

Azi noapte nu prea m-am odihnit, nu stiu ce am avut, s-a foit si Maria de la 12 la 1, la 3 si 5 iar s-a trezit...

Da fetelor, papa mai bine, sa vedem cat va tine minunea.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2817 2011-06-09 08:26:13

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

neata !

ally, prin carol ? noi ne plimbam prin tineretului .. pot ajunge usor in carol (eu merg mult big_smile ), poate ne vedem smile

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

Publicitate

loading...

#2818 2011-06-09 09:26:24

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

neata gagici  wave

noi am fost ieri la alt oftalmolog  big_smile ......este clar ca nu exista nicio sansa sa rezolvam strabismul fara operatie  grater .....dr de ieri opereaza la medlife.....pe 7 iulie mai avem o programare la o dr specializata in strabism....dupa consultul din 7 iulie hotaram care dintre dr il poate opera pe Tudor.....punctul slab al operatiei de strabism congenital este ca in 98% din cazuri ii mai trebuie o operatie cam dupa 6 luni pentru ca muschiul ochiului sa fie perfect "sudat la locul lui" ......

o zi buna va doresc....noi avem musafiri si de asta intru rar pe forum ... par

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2819 2011-06-09 09:41:45

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

neatza!
azi noapte am dormit mai bine...acum de dimi s-a mai marait u npic,dar a adormit...
tot nu stiu ce sa fac cu maseaua asta..s-o desumfla asa de la sine ori treb sa ma duc la dentist?
azi noapte am culcat-o cu  picioarele goale,doar cu body..ca era ff cald si acum tot asa o tin...voi cum tineti bebeii imbracati?

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#2820 2011-06-09 09:51:57

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

buna  fetele wave

Papucica a scris:

Noi ne-am intalnit azi cu Miri si Sasha, am pus 2 poze la topicul meu. chicot
Sasha e un frumos si jumatate, da mult din picioruse si seamana mult cu mami care e o dulce, zici ca ne stiam de o viata...

ce rau imi pare c-am ratat grater mi-ar fi placut tare mult sa va cunosc... dar era si prea cald, distanta un pic cam mare , plus ca tocmai ieri si-a sucit mesele aiurea sad sper sa existe "data viitoare" smile

Sweety, si eu la fel il tin.. in body maieu fara sosetele...ziua il mai las si numai in pampers.

Camy
, e bine ca stiti sigur cum stau lucrurile. imi dau seama ca e greu sa te gandesti la o operatie, d-apoi la doua, dar important este ca va fi bine  rugaciune  par

Mamica de Eric Andrei hjarta

#2821 2011-06-09 09:56:01

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

neatza
camy.. doamne ajuta sa fie totul bine! rugaciune multa putere va doresc! eu sunt convinsa sa va fi bine! puss
adina super fain ca plecati. noi avem concediu platit din 1 sept o sapt la mare. abia astept si eu! si astept sa-mi povestiti cum a fost.. ce a-ti dus ce a-ti uitat.. sa invat si eu. legat de diaree.. noi am avut un episod acu ceva vreme si dr mi-a zis sa ii dau lapte fara lactoza.. si in caz de enterocolita stiu ca se da din ala. acum la cei alaptati nu stiu cum e. cert e ca i-am luat de la humana parca (e special pt diaree) si daria nu l-a baut deloc
si eu ma laud ca azi a adormit daria si doarme mai bine.. in sensul ca am putut deja sa ii pregatesc papa si ei si noua.. ceea ce s-a intamplat mai rar in ultima vreme
la noi in casa e ff cald si eu o tin imbracata ori in body tricou, ori body maieu si atat. noaptea o culc in salopeta cu pantaloni scurti si maneca scurta insa cred ca in curand o voi lasa doar in body. aaaa si doarme neacoperita. mie anul trecut pediatra cand a fost acasa mi-a spus ca sa o tin subtire imbracata (am nascut in august) insa pana pe la 3 luni sa ii dau totusi sosetute in picioare. eu i le-am dat pt ca o simteam rece putin la picioare. acum am renuntat la ele

Daria Ioana - 06.08.2010

#2822 2011-06-09 10:04:02

tymoteea_18
Sr. member
De la: Oradea
Inregistrat: 2010-06-08

dana82 a scris:

tymo eu am luat de la libero (am gasit in selgros 6 pampersi de apa-12 lei) inca nu i-am testat dar daca ajung la unguri inaintea ta  retas  iti zic  puss  si eu zic ca e ok sa-l bagi in apa. Anul trecut (tot la unguri) am vaz o droaie de bebei gen 3-4 luni in apa si ii bagau si cu capu pe sub apa  ce le mai placea (erau unguri mici  hjarta ) Pe prima mea nepotica au dus-o la oroshaza la 4 luni  wink
Papu ce fain ca te-ai intalnit cu mirika  applause  o astept si eu aici la arad la o balaceala si la o stare de vorba  big_smile

Dana ms lol chiar te rog sa imi spui cum v-ati descurcat.

ii bagau si cu capu pe sub apa  ce le mai placea (erau unguri mici  hjarta )  rotfl2  rotfl
pai no suntem niste unguri si mai mici  rotfl2  rotfl  lol dar avem ganduri si planuri mari

Pupici la mamici

Avem o minune de  bebe Luca Alexandru (16.03.2011)

Bebe Daniel Fabian ne-a intregit familia (08.07.2013)

#2823 2011-06-09 10:10:35

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

neata

domnisoara mea doarme extraordinar pe timp de zii mai nou...in schimb noapte se trezeste de numai...cand nu doarme bine ziua doarme bine noaptea disperat cred ca nu o mai las sa doarma asa mult ziua chicot

tymo ce fain de voi ca mergeti la unguri la strand,al meu nu vrea sa merem ca cica suntem prea mici box si drept urmare nu ne facem pasaport grater dar cumpar eu bazin si ne balacim in curte chicot

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#2824 2011-06-09 10:24:35

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Camy  rugaciune  puss
Tymo  rodnar  apai eu ziceam ca-s unguri mici  hjarta  ca mi se par mai "dezghetati" la minte...bine in general peste tot prin strainatate pe unde am umblat ei sunt mai dezghetati ca noi si fac pruncii lor de toate (gen capu in apa la strand la 3-4 luni) si n-au nici pe d****  applause
LE s-a stricat putin vremea si nu mai am fonduri pana imi intra banii dar cum intra prin 17-18 e planificata iesirea la unguri  happy
LLE apropo te astept si pe tine la arad  puss  daca ajungi sa dai de stire poate facem de'o intalneala

Ultima oara a fost editat de dana82 (2011-06-09 10:26:42)

#2825 2011-06-09 10:31:14

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

dana82 a scris:

Camy  rugaciune  puss
Tymo  rodnar  apai eu ziceam ca-s unguri mici  hjarta  ca mi se par mai "dezghetati" la minte...bine in general peste tot prin strainatate pe unde am umblat ei sunt mai dezghetati ca noi si fac pruncii lor de toate (gen capu in apa la strand la 3-4 luni) si n-au nici pe d**** applause

perfect deacord, ati vazut si bebei nascuti in apa , cum inoata de la o luna, si stau sub apa fara sa aiba nimic
eu pe bebe meu o sa il balacesc cat pot de mult, bine ca nasc in decembrie, dar nu-i problema ca exista cada si colacel  chicot

Neata mamici si pitici puss

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2826 2011-06-09 10:34:06

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Neata puss
si noi am dormit mai bine azi noapte..s`a trezit prima data la 4 ore apoi la 2 ore jumate..  dar dimineata tot ne`am trezit la 6.. si abea acum a adormit..cred ca astea sunt orele lui neutral

la noi a plouat si s`a mai racorit..
fetelor, ati  mancat cirese cat ati alaptat??

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#2827 2011-06-09 10:35:57

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
camy, multa sanantate la bebic! va fi greu acum si pt voi si pt el, dar in timp cred ca veti fi foarte fericiti sa vedeti ca totul e asa cum trebuie si tudor se va dezvolta excelent!
czuky, ia-i piscinuta din aia mica...o umpli cu apa, ii faci o temp potrivita si lasa fata sa se balaceasca! e pacat sa nu porfitati de aceasta sansa! puss
dana, tymo, felicitari ca va duceti la scaldat!
si eu, ca si angel, vreau sa imi balacesc puisorul mult! angel, e tocmai bine ca nasti in decembrie. cat e mic-mic se balaceste in cada si in iunie cand se incalzeste e tocmai bun de bagat in piscinuta!
eu deja am pus ochii pe una cu diametrul de 3 m si 75 cm adancime. mi se pare super! si e si ieftinica wink

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2828 2011-06-09 10:40:17

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

ce vreau sa va mai intreb....as vrea sa ma duc la tara in weekend ,dar nu stiu ce sa fac...ma gandesc ca e prea mica fetita...s-o intampla ceva daca schimba aerul?

myla si la noi a plouat azi noapte si acum e innorat,cred ca se pune  iar ploaia...

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#2829 2011-06-09 10:41:01

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

sweety, daca o duci la tara va schimba aerul si probabil va dormi mai bine wink in rest, rau nu vad ce se poate intampla...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2830 2011-06-09 10:41:34

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Poke e perfecta, asa o am si eu, diametru de 3,2 si inaltimea 1m , ma balacesc si eu si toata familia in ea  chicot

Myla eu cand am alaptat fata am mancat cate putin din toate (in afara de varza si fasole ca le urasc ) pai ar fi insemnat 2 ani sa nu pun fructe in gura sau sa mananc de regim? pai as fi luat-o razna
intr-adevar sa nu exagerezi

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-06-09 10:42:28)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2831 2011-06-09 10:52:27

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

ieri am avut prima balaceala afara, s-a bagat bebe asa imbracat cum era rotfl2), am pus poze pe facebook

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.