|
Nu esti logat.
Legat de postinor-15#267 2007-01-31 16:48:51
Re: legat de postinoranna, te rog, foloseste dulcea scriere somaneasca, fara prescurtari si fara k. Nobody home Offline #268 2007-01-31 16:54:18
Re: legat de postinor..bine nashira...am inteles o sa folosesc dulcea scriere romaneasca......iar despre postinor ..stiu ca la un moment dat poate sa nu-si mai faca treaba....iar mai tarziu...poate produce infertilitate........oricum eu nu am luat pana acum decat d doua ori...si asta....la diferenta d un an de zile....sau poate chiar mai mult...te pup viata poate fi inteleasa doar privind in urma.....dar poate fi traita doar mergand inainte! Offline #269 2007-01-31 16:55:00
Re: legat de postinoratunci e ok la tine. Nobody home Offline #270 2007-01-31 16:58:15
Re: legat de postinor...nush cat d ok...te intreb as pute avea o surpriza?....au trecut 2 zile de cand am luat postinor.....ar trbui sa ma astept la vreo reactie ceva?...adica...de fapt....da....cam intreb aiurea....ca acum trebuie sa astept doar sa-mi vina cilcul...nu? viata poate fi inteleasa doar privind in urma.....dar poate fi traita doar mergand inainte! Offline #271 2007-01-31 17:13:24
Re: legat de postinorexact. astepti menstruatia. Nobody home Offline Publicitateloading...
#272 2007-02-02 15:19:25
Re: legat de postinorbuna.am si eu o problema.am avut contact neprotejat si apoi am luat postinor exact asa cum scria pe prospect doar ca la interval de 5 zile am mai avut inca o data contact sexula si am luat iar postinor(nu stiam ca nu trebuie luat asa de des).pot fi insarcinata?el nu a ejaculat in me. va rog ajutati-ma.multumesc Offline #273 2007-02-02 15:36:02
Re: legat de postinordaca nu a ejaculat in niciunul dintre contacte nu esti insarcinata.postinor ai voie sa iei odata la 6 luni si niciodata in acelasi ciclu menstrual.menstruatia cine stie cand iti va venii. Offline #274 2007-02-02 16:06:34
Re: legat de postinorDe acord cu Duke. De acum ar trebui sa te gandesti serios sa iei anticonceptionale. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #275 2007-02-02 16:13:52
Re: legat de postinorok mersi de raspunsuri.m-am mai linistit.si acum ar trebui sa astept sa-mi vina nu?pot sa mai am contact sexual pana cand imi vine(protejat bineinteles nu mai fac eu greselile pe care le-am facut inainte)?sau mai bine sa astept.normal trebuie sa-mi vine in 14 dar nu stiu daca cumva postinor mi-a dereglat ciclul.daca nu-mi vine pana atunci e de rau?adika pot fi insarcinata? Offline #276 2007-02-02 16:36:20
Re: legat de postinormary, se poate sa-ti intarzie. daca intarzie mai mult de 7 zile, fa un test de sarcina. Nobody home Offline #277 2007-02-04 20:31:48
Re: legat de postinorbuna din nou.. dupa ce mi s'a rupt himenul,fara sa ejaculeze in mine,nu am luat postinor.dar am mai avut contact sexual astazi si am sangerat din nou,ca si cand s'a rupt din nou.nu a ejaculat in mine,dar a avut scurgeri de sperma.nu stiu ce sa fac,daca are scurgeri este posibil sa raman?sa iau postinor?..si nu inteleg de ce am sangerat din nou..si ma doare destul de tare in timpul actului sexual,nu pot sa las sa intre de tot..va rog,spuneti'mi ce se intampla.. mc anticipat:* Offline #278 2007-02-04 20:36:36
Re: legat de postinorBuRn hymenul tau probabil nu s-a rupt de tot si din cauza aia ai sangerat.de unde povine sangele din hymen?incercati sa folositi prezervativul sau sa incepi anticonceptionale.daca nu a ejaculat in tine nu este problema(cu conditia sa stii sigur ca nu a ejaculat). Offline #279 2007-02-04 21:07:20
Re: legat de postinordeci e 100% sigur ca nu am nimic daca a avut scurgeri de sperma? ca de asta imi e cel mai rau frica..pt ca de ejaculat nu a ejaculat..si imi mai e frica de faptul ca am putea s nu fim compatibili:-s adica vreau sa zic ca s'a chinuit destul d mult sa imi rupa himenul..cu mai multe contacte sexuale.si acum iar nu pot sa il las sa o bage de tot..:-< oricum,duke,mc pt raspuns:* Offline #280 2007-02-04 22:27:36
Re: legat de postinorburn, ce sunt alea scurgeri de sperma? eu stiu ca sperma apare doar cand ejaculeaza. daca ai banuieli ca a lasat ceva in tine, calculeaza-ti perioada fertila si daca erai in ea ia postinor. dar tu te joci cu focul si in ritmul asta o sa te arzi... Nobody home Offline #281 2007-02-04 22:45:41
Re: legat de postinor;-pai cand se excita,are o scurgere..banuiesc ca de sperma.si nu curge mult,dar oricum.. am mai auzit despre chestia asta,adica nu e ceva anormal la el..ma rog,oriqm de acum inainte o sa ma protejez..:-< Offline #282 2007-02-04 22:49:38
Re: legat de postinorpicaturi de placere sunt, nu scurgeri de sperma. e lubrifiantul lor. daca doar asta ti-a dat batai de cap, nu lua postinor. dar incepeti sa folositi o metoda contraceptiva mai eficienta. Nobody home Offline #283 2007-02-04 23:02:43
Re: legat de postinorapropo,am calculat..si maine e ziua ovulatiei.deci sa nu iau postinor?ca nu a ejaculat..oricum,mc mult:** Offline #284 2007-02-04 23:03:45
Re: legat de postinordaca nu a ejacula, stai linistita. Nobody home Offline #285 2007-02-05 15:07:50
Re: legat de postinormai am si eu o intrebare..la un interval de 5 zile dupa ce am luat postinor mi-a venit ciclul(in duminica trecuta am luat postinor si vinerea asta mi-a venit dar azi nu imi mai curge doar asa cate o picatura)exista totusi vreo sansa sa fi ramas insarcinata?normal trebuia sa-mi vina in 14.ms Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|