|
Nu esti logat.
Legat de postinor-16#286 2007-02-06 09:55:24
Re: legat de postinor~~Este de fapt fluid seminal, acelasi fluid care mai târziu va contine spermatozoizii când are loc ejacularea (o scurta nota despre acest fluid seminal este ca, desi se presupune ca nu contine spermatozoizi, este foarte posibil ca el sa contina si fata sa poata fi însarcinata de lichidul seminal~~ acesta este lubrifiantul produs de corpul barbatilor..in caz ca pe 1,2 si 3 nu am patit nimic si nu a avut scurgeri,nu o sa patesc nimic..pt ca pt 4 si 5 iau azi postinor,perioada mea fertila fiind de pe 1 pe 7.si pe 5 a fost ziua ovulatiei si de ieri ma cam doare burta..am dat copy mai sus pt ca nu prea mai stiu ce sa mai cred:( Offline #287 2007-02-06 15:25:53
Re: legat de postinorBuRn....sincer eu cred ca te cam joci cu focul...de ce sa folosesti coitul intrerupt si apoi sa inghiti tone de Postinor pentru ca nu ai incredere in el....nu pot sa pricep Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #288 2007-02-07 05:44:32
Re: legat de postinordoctoressa putin ajutor se poate.Am si eu o problema in data de 2 am avut un contact sexual cu prietena sa spart prezervativu la al doilea numar.Imediat a luat postinor si la 12 ore a 2 pastila ca si pe prospect.In data de 6 trebuia sa ii vina ciclu calculat la 28 de zile cum mia zis ea.Suntem in 7 si nu ia venit ciclu ea simptome are o doare capu,sanii si are simptome ca si cand iar veni ciclu dar nu ia venit.Si mai am ceva de spus dack ii vine cu intarziere mai e posibila sarcina???Se poate sa vina ciclu peste sarcina? Offline #289 2007-02-07 10:39:16
Re: legat de postinorputea foarte bine sa nu ia postinor (inteleg ca are ciclu regulat de 28 de zile). o sa-i vina (poate intarzia din cauza postinorului) Nobody home Offline #290 2007-02-07 11:04:12
Re: legat de postinorZic la fel ca Nashira, nu era nevoie de Postinor, era intr-o perioada infertila(daca are ciclul de 28 zile)...acum menstra intirzie de la Postinor si din pacate nimeni nu va poate spune cit va intirzia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#291 2007-02-07 14:09:10
Re: legat de postinorDeci nu trebuie sa imi fac probleme ca va ramane sau ceva de genu...doar ii intarzie ciclu din cauza postinor.Si as mai avea o intrebare eu vam dat date despre ea cu perioada de ciclu cum ca e regulat la 28 de zile dupa ciclu cand ar fi perioada infertila??? Offline #292 2007-02-07 14:11:52
Re: legat de postinorSunt infertile primele 7 zile ale ciclului(numarind din ziua in care incepe singerarea menstruala, deci in astea 7 zile intra si zilele cit e la menstruatie) si ultimele 12 zile(inainte sa inceapa din nou menstruatia) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #293 2007-02-07 14:34:58
Re: legat de postinorDoctoressa iar am facut o boacana azi am incercat sa facem sex dar o ustura cu prezervativ si a sangerat si era iritata pe langa hymen cred ca am cam uitat de preludiu.este in a 6 a zii de menstruatie si azi i-a mai curs foarte putzin si nu stiu de unde a fost de la hymen sau de la menstruatie si am incercat fara prezervativ si nu stiu sigur dar cred ca am scapat putzin in ea.nu am facut sex de o luna si chiar nu stiu daca am scapat in ea sau nu.dupa aceea am ejaculat in alta parte.cu 2 luni inainte sa i`a postinor menstruatia i-a venit regulat si dupa ce a luat postinor a intarziat o saptamana si de atunci a venit regulat 27 , 28 , 28 dar acuma chiar nu stiu ce sa fac ii prima data cand este posibil sa fii ejaculat in ea pana acum niciodata nu am ejaculat in ea nici macar cand aveam prez.au trecut 4 luni de cand a luat postinor.data trecuta mi-ai spus sa nu i-a si nu a fost nevoie....pls nu stiu ce sa fac....sa mai i-a odata postinor? Offline #294 2007-02-07 22:47:54
Re: legat de postinorbuna.vroiam sa va mai intreb daca e bine ca mi-a venit menstruatia dupa 7 zile dupa ce am luat postinor (a doua oara la interval de o sapt)(in 26 ianuarie am luat si in 2 februarie mi-a venit desi trebuia sa-mi vina in 14 februarie).mai exista sanse sa fi ramas insarcinata?si acum cum imi mai calculez perioada fertila?va rog raspundeti-mi.sunt putin cam disperata.... Offline #295 2007-02-07 22:57:16
Re: legat de postinor"dupa 7 zile dupa ce am luat postinor (a doua oara la interval de o sapt)(in 26 ianuarie am luat si in 2 februarie mi-a venit desi trebuia sa-mi vina in 14 februarie)." Ultima oara a fost editat de miruna25 (2007-02-07 22:57:38) Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #296 2007-02-07 23:32:33
Re: legat de postinorpai mi-a venit menstruatia dar a fost mai ciudat decat de obicei( adica mi-a venit vineri seara si a tinut pana luni dimineata si apoi luni nu mi-a mai curs decat asa cateva picaturi de dimineata si apoi pana seara deloc si marti iar mi-a mai curs) si de aceea sunt ingrijorata.nici nu mai stiu ce sa mai cred.de aceea ma tot gandesc daca e posibil sa fi ramas. Offline #297 2007-02-08 14:57:35
Re: legat de postinoreu cred ca a fost menstra. e normal sa fi venit mai devreme. perioada fertila nu o mai poti calcula luna asta. abia de luna viitoare. dar de ce nu folosesti o metoda mai eficienta? Nobody home Offline #298 2007-02-08 16:14:20
Re: legat de postinorDuke, nu, sa nu ia....spre ca nu a luat deja. Te rog eu frumos, daca mai ai urgente, suna Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #299 2007-02-08 17:30:46
Re: legat de postinorAjutol plsss!!! sambata trecuta eu si prietenul meu ne-am cam jucat.nu am avut nici un contact sexual. problema vine acum: el nu si-a dat drumul dar, cand amandoi eram mai apropiati el a simtit un lichid pe penisul lui dar nu era sperma.nu stim exact ce a fost, dak era cumva secretie de la mine sau lichid de la el dar ne-am cam speriat.am citit in ziua urmatoare pe net despre faptul ca un barbat,inainte de a ejacula , se intampla sa mai elimine si un lichid ce contine spermatozoizi si ce te pot lasa insarcinata. ideea este ca din moment ce nu am avut contact sexual si nu a fost nici sperma dar, sunt cam ingijorata.am luat a doua zi postinor 2 (cele 2 pastilute la diferenta de 12 ore) pentru a fi mai sigura si pana acum nu mia venit menstruatie,dar oricum inca nu este in intarziere pentru ca luna trecuta am avut intre 11 si 16 ianuarie. Exista oare posibilitatea de a fi insarcinata? Raspundeti-mi va roooog k deja sunt cam ingrijorata Offline #300 2007-02-08 17:31:45
Re: legat de postinornu. puteai foaret bine sa nu iei postinor. Nobody home Offline #301 2007-02-08 17:42:19
Re: legat de postinordar totusi urinez mai mult mai des decat de obicei si din cate am citit eu ar putea fi un simptom pt sarcina ( Offline #302 2007-02-08 17:43:42
Re: legat de postinorhello...e prima data knd intru pe un forum..dar am shi eu nijte nelamuriri...am avut un contact sexual pe 3 feb far prez...shi shia dat drumu...am luat postinoru,deshi nush dak era kzu deoarece kred k eram in perioada fertila (mia venit ultima data pe 12dec) iar ieri am faqto din nou...far prez shi tot ku dat drumu...nush c a fost in kpul meu...insa pot fi insarcinata....? Offline #303 2007-02-08 17:49:44
Re: legat de postinorhmm...din cate stiu eu...dak si-a dat drumu' a 2 a oara si nu ai mai luat postinor pt k oricum nu se poate lua decat la interval de cateva luni bune....ar cam fi o posibilitate sa fi insarcinata da la ce tia fost capu' nu te-ai invatat minte de prima data? situatia mea e mai simpluta decat a ta, dar....pana nu-mi vine nu o sa am liniste! dak ai noroc si nu esti insarcinata, alta data sa iti fie invatare de minte si sa nu mai faci asaaaa !!!!!!!!!!!! Offline #304 2007-02-08 20:00:34
Re: legat de postinorparisienne...urinarile frecvente apar mai tarziu in sarcina cand fatul apasa vezica urinara...nu ai cum sa fi insarcinata(mai ales dupa postinor care dupa cum spunea nashira a fost inutil)...stay linistita si o sa vezi c o sa ti vina menstruatia... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|