|
Nu esti logat.
Legat de postinor-23#419 2007-05-03 19:52:26
Re: legat de postinorda asa e ma grabeam cand am scris, am facut cu o zi dupa ce s-a terminat menstruatia si a aparut din nou niste scurgeri care s-au diminuat si intrebam si eu care sa fi fost cauza si c s-a intamplat defapt Offline #420 2007-05-03 21:07:16
Re: legat de postinorimi raspundeti si mie,va rog?..ca daca nu iau maine postinorul in caz ca trebuie,o sa fie prea tarziu.. Offline #421 2007-05-03 21:30:26
Re: legat de postinorpai sangele nu are legatura cu perioada fertila... a curs probabil pt ca te-a zgariat cu unghia... eu asa zic. si daca tu ti-ai calculat perioada fertila si esti sigura de metoda asta (adica ai ciclu regulat) nu tre sa iei postinor. dar mai asteapta pareri, ca sa te linistesti. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #422 2007-05-07 11:00:33
Re: legat de postinorBuRn, intr-adevar nu prea erai in perioada fertila si la cum descrii tu contactul cu pricina el putea produce singerarea. Nu cred ca e cazul de Postinor. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #423 2007-05-08 01:19:42
Re: legat de postinorasa a si fost, thanx ma gandeam eu k tre sa fie asa ceva, dak tot o iau pe calea femeilor cu atatea informatii, sa mai intreb ceva: durata unui cilcu menstrual se calculeaza din ziua in care vine,mai adaugi 30 si ai data cand vine iar pe viitor, asta in cazul unui ciclu regulat , asa e? eu calculam cu prietena mea asa si da exact de cateva luni ziua in care vine, cu toate k a luat postinor acum 3 luni nu a avut dereglari menstruale... Offline Publicitateloading...
#424 2007-05-08 09:12:52
Re: legat de postinordeci nu am luat postinor..si de atunci..am mai facut'o odata,cand eram sigura ca ma aflu in perioada fertila...duminica trecuta. si azi mi'a venit ciclul:| la de abea 25 de zile d la ultima menstra,cand mie de obicei imi venea la 29.adica eu sper ca mi'a venit,astfel pot sti ca nu s'a intamplat nimic,nu? ca am avut aceleasi dureri ca de obicei...de burta,de mijloc si cu o zi inainte sa imi vina, si azi. dar daca mi'a venit mai devreme inseamna ca nici perioada fertila pe care mi'o calculasem eu nu e aceeasi:| am ametzit de tot...#-o pls,zicetzi'mi ceva.. Offline #425 2007-05-08 09:18:46
Re: legat de postinoreu zic sa nu te mai bazezi atata pe perioada fertila...si pe metoda calendarului...pt ca vezi si tu ca te poti insela...daca e ca de obicei menstra atunci aia e...sfatul meu...treci pe antibb...prea te joci cu tine... happy with him...inlove with him... Offline #426 2007-05-08 10:13:17
Re: legat de postinorasa zic si eu, ca si crys_ty_na. BuRn, nu te mai stresa, daca singerarea de acum arata ca o menstruatie obisnuita, atunci e menstruatie, deci nu esti gravida insa....pe viitor apeleaza la o metoda de protectie mai eficienta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #428 2008-01-08 22:55:08
Re: legat de postinorbuna.as avea si eu o intrebare.am citit aici mai multe cazuri asemanatoare cu al meu.eu am luat postinor fara rost doar pt simplu motiv de a sta linistita in prima zi dupa terminarea menstruatiei.la 2 zile dupa ce am laut postinor au aparut sangerarile.le am de 3 zile.din cate am citit aici daca tin 2 zile asta nu exclude sarcina.deci inseamna ca chiar daca sunt sangerarile astea de 2 zile exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?si dupa sangerari ciclu cum se calculeaza,in baza ultimului ciclu sau a sangerarilor?ms anticipat.doamna doctoressa ati putea sama lamuriti si pe me.va multumesc Ultima oara a fost editat de vale (2008-01-09 15:08:04) Offline #429 2008-01-08 22:56:57
Re: legat de postinordaca erai in perioda fertila exista o f mica sansa de sarcina...si il calculezi dupa ultimul ciclu...dar s ar puteasa intarzie din cauza postinorului... happy with him...inlove with him... Offline #430 2008-01-09 07:24:39
Re: legat de postinorpai nu eram in perioada fertila deodata ce am zis ca am luat pastilele in prima zi dupa terminarea ciclului.nici nu mai era nevoie sa o iau.nu? Offline #431 2008-01-09 10:46:17
Re: legat de postinordaca tu te bazezi pe regula x zile dupa menstruatie sa sti ca nu e adevarata...poti fi f bine fertila si in prima zi dupa terminarea ei...depinde de marimea ciclurilor... happy with him...inlove with him... Offline #432 2008-01-09 15:00:43
Re: legat de postinorin fine.oricum si prietenul mi-a garantat ca nu s-a intamplat nimic ca sa iau pastile,dar eu am luat pt sigurantza mea.acum nu stiu,am de 3 zile sangerarile astea,nu stiu daca sa le iau drept ciclu pt ca reactiile sunt acelasi si simptomele cum sunt cand am ciclu.dar nu cred sa fie posibil sa am ciclu iar dupa 5 zile Offline #433 2008-01-09 15:09:11
Re: legat de postinor
Offline #434 2008-01-09 15:09:32
Re: legat de postinore vb de sangerarea de dupa postinor care nu garanteaza prezenta sau absenta unei sarcini...si vale ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile... happy with him...inlove with him... Offline #435 2008-01-09 15:16:34
Re: legat de postinorva rog mult sa-mi raspunde-ti.aaa si inca o nelamurire.primele zile dupa ciclu pot fi atat de fertile?adica?nu inteleg ce vrei sa spui.ms Ultima oara a fost editat de vale (2008-01-09 15:26:01) Offline #436 2008-01-09 15:20:21
Re: legat de postinorbineinteles...dar nu ai cumsa sti sigur cum e in cazul tau doar daca ti calculezi perioada fertila.. happy with him...inlove with him... Offline #437 2008-01-09 15:52:19
Re: legat de postinorcrys_ty_na nu stiu cum ai facut dar ai reusit sa ma faci sa imi fac griji.nu stiam chestia cu perioada fertila imediat dupa ciclu.chestia la mine e ca aceste sangerari sunt ca o menstruatie normala.deci nu mi se pare normal sa existe dupa numai 5 zile de la terminarea ultimei menstruatii.lamureste-ma te rog Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|