Cosuri, cosuri si iar cosuri
- kitty
- New member
- De la: timisoara
- Inregistrat: 2006-07-02
Cosuri, cosuri si iar cosuri
Salut,
Am luat timp de aprox. 5 ani anticonceptionale (Yasmine) dupa care acum un an am decis sa intrerup definitiv aceasta forma contraceptiva. La o luna de zile au inceput sa imi apara cosuri (multe, mari, dureroase ) pe spate, gat, fata, piept si maini. In aceeasi perioada mi-a aparut matreata si inca o problema cu tenul - cand era tot uscat si incepea sa crape efectiv, cand era seboreic si plin de cosuri. Am fost la doctor si mi-a spus ca va trebui sa am rabdare sa imi iasa din sistem efectele anticonceptionalelor si ca practic orice mi-ar da, nu ar avea decat efect de moment (creme, etc).
Am avut in trecut candida si singurul mod in care am reusit sa scap de ea a fost cu tratament naturist si dieta. Asa ca am tinut o cura de detoxifiere cu o dieta bazica in speranta ca va ajuta. Din pacate nu a ajutat deloc la nivel cutanat.
E aproape un an de cand am aceste monstrozitati pe corp, si pe langa factorul inestetic, sunt si dureroase si provoaca stari de mancarime cand ti-e lumea mai draga .
Va rog sa imi spuneti daca ati trecut si voi prin acest cosmar dupa ce ati renuntat la anticonceptionale si in cat timp v-a trecut. V-a trecut de la sine sau ati facut ceva tratament?
Stiu ca probabil cer prea mult insa prefer variantele naturiste/fitoterapeutice sau cel mult homeopatice.
Momentan mai incerc ceva si sper sa fie util - Female Hormone Blend (Solaray) - ar trebui sa regleze nivelul hormonal din organism. Totodata, mananc in proportie de 50% mancare cruda (legume) si cat mai putina carne, nivel redus de dulce (fara zahar, glucoza), fara mancaruri acide si cat mai putine alimente procesate.
Multumesc,
Kitty
Ultima oara a fost editat de kitty (2011-04-29 15:24:28)
"in viata exista doua tragedii: una e sa nu obtii ceea ce doresti; cealalta e sa obtii..." G. B. Shaw
- bebelusha88
- New member
- Inregistrat: 2009-05-04
Re: Cosuri, cosuri si iar cosuri
Buna!M-am hotarat sa scriu si eu in sfarsit despre problema pe care o am,cu care ma lup de la varsta de 16 ani (acum aproape 22).
Sunt plina de cosuri pe spate sau doar bubite rosii dureroase,dar care lasa semn.Eu am incercat sa nu le mai strang sa nu ma scarpin...uneori ma mananca dar la scarinare dor.La varsta de 18 ani am fost pt prima oara la medic din cauza aceasta,am crezut k vor disparea si ca e ceva normal pana la reglarea menstruatiei. Medicul de familie mi-a dat bilet de trimitere la dermatologie,acolo mi-au spusca nu e nimic grav si daca fac tratement cu un unguent (nu mai stiu numele) vor trece.Cand m-am intors la medicul de familie pt a duce rezultatul si a-mi prescrie reteta-a ramal uimita pt ca la dermatologie mi-au prescris un unguent pt tratarea scabiei
Mi-a dat din nou bilet si am mers la un cabinet particular,de aici m-au trimis la endocrinologie,laborator (sange si urina).
Rezultatul...probleme hormonale.Bun dar de aproape 4 ani iau ac pt aceste probleme hormonale.Mentionez ca fac pauza din 3 in 3 luni iar in aceea pauza apar din nou si din nou.
Fetelor...va rog un sfat!Eu nu vreau sa iau Ac la nesfarsit,unde sa merg ce sa mai fac?
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
si de ce continui cu prostia de a face pauze??? anticonceptionalele se iau in mod regulat, FARA pauze, sau in orice caz, fara pauze atat de des; nici nu-i de mirare ca nu-ti trec bubele, si in plus, iti dai organismul peste cap.
tratament extern nu iei?
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- bebelusha88
- New member
Fac pauze la recomandarea medicului si nu iau nici un tratament extern!
- yoyolina
- Moderator
e o tampenie sa faci pauze atat de des, asta ti-o va zice orice medic care stie cu ce se mananca anticonceptionalele. nu ai incercat sa mergi si la alt dermatolog?
- bebelusha88
- New member
Am fost la particular la dermatologie,acolo mi-au spus ca probabil din cauza problemelor hormonale,pt ca aveam si o menstruatie neregulata.O luna imi venea 2-3 deloc.
- yoyolina
- Moderator
eu as zice sa continui cu ac-urile, dar sa le iei constant, fara pauze, ca nu ai rezolvat nimic daca le iei cum le iei acum, si sa incerci la inca un dermatolog; ar trebui totusi sa ti se prescrie si ceva cu uz extern, mai ales ca zici ca ai multe.
- bebelusha88
- New member
- yoyolina
- Moderator
oricum, sa mai dai pe aici, poate cineva s-a confruntat cu aceeasi problema si iti poate chiar recomanda un doctor bun.
- bebelusha88
- New member
M-ar interesa si ceva tratamente naturiste,daca exista...
- fluturascrys
- Hero member
- De la: Stuttgart
- Inregistrat: 2010-09-24
bebelusha88 a scris:M-ar interesa si ceva tratamente naturiste,daca exista...
nu stiu daca exista tratamente naturiste dar si eu am aceeasi problema dupa ce am intrerupt ac, si le-am si reinceput in decembrie anul trecut si inca mai am probleme daca gasesti ceva bun te rog sa ma anunti si pe mine
Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !
- bebelusha88
- New member
fluturascrys, daca voi gasi ceva, cu siguranta voi scrie aici pe forum,pt a ajuta si alte fete care se confrunta cu problema aceasta
- bebelusha88
- New member
Buna din nou!
Am fost din nou la dermatolog,de data aceasta la altul,pe langa anticonceptionalele ce le iau am primit si un tratament cu ISOTREXIN GEL(dimineata si seara) si UNIDOX 1/zi.Pe langa acest tratament mi-a recomandat uleiul esential de manuka (15 picaturi la 50 ml apa sau gelul cu care cureti zona afectata).
fluturascrys,daca ai nevoie de site-ul de pe care mi-am comandat uleiul anunta-ma si iti trimit mail nu vreau sa se considere reclama!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|