|
Nu esti logat.
Intreruperea anticonceptionalelor dupa 5 zile#1 2011-05-02 18:06:14
Intreruperea anticonceptionalelor dupa 5 zileBuna ziua, mi s-au prescris anticonceptionale melleva pentru ovare polichistice dar am avut avut reactii adverse( greturi,ameteala,dureri in piept ) si doctorul mi le-a intrerupt dupa 4 zile.Mi-a spus sa continui cu diane 35, am luat o singura pastila si iar am avut aceleasi efecte adverse.Am intrebat dak pot sa intrerup de tot pt o perioada si mi-a spus k nu o sa am hemoragie dar acum am menstruatie de 10 zile si destul de abundenta .Este normal? Ultima oara a fost editat de clausweetangel (2011-05-02 18:07:30) Offline #2 2011-05-03 09:24:44
Re: Intreruperea anticonceptionalelor dupa 5 zile
da, asa se intimpla daca intrerupi contraceptivele, vine menstruatia. Merita discutat despre durerile alea in piept cit si despre faptul ca greturile si ametelile sunt efecte adverse care pot aparea la inceputul utilizarii contraceptivelor si ca e de discutat intensitatea fenomenelor. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2011-05-03 14:10:54
Re: Intreruperea anticonceptionalelor dupa 5 zileMultumesc pentru raspuns ,dar pana ajung la o consultatie as putea sa iau vitamina k sa se mai reduca? Offline #4 2011-05-03 21:21:30
Re: Intreruperea anticonceptionalelor dupa 5 zilebuna.acelasi lucru l am facut si eu si il regret.am intrerupt dupa 2 pastile si mi a venit mentruatia din nou.dupa 2 zile dupa ce s a oprit mi a venit pt a doua oara si m a tinut 11 zile.a fost ingrozitor.dk vezi k nu ti se opreste cumpara duphaston de la farmacie.opreste sangerarea. Offline #5 2011-05-03 22:28:47
Re: Intreruperea anticonceptionalelor dupa 5 zileAm fost azi sa intreb ginecologul meu dar este in concediu si o asistenta mi-a zis sa iau vitamina E, calciu si fier si sa astept sa imi treaca. Am intrebat si la farmacie dak pot sa iau ceva si mi-au spus lafel, k nu am ce sa iau. O sa ma duc maine la alt doctor si intreb si de duphaston ...sper sa imi treaca mai repede Offline Publicitateloading...
#6 2011-05-04 18:41:17
Re: Intreruperea anticonceptionalelor dupa 5 zileMi s-a spus sa iau ergomet pentru oprirea sangerarii . Am citit prospectul si am vazut k isi face efectul in 10 min pentru 3 ore si nu prea inteleg cum ,adik doar pt 3 ore se opreste sangerarea? Offline #7 2011-05-05 08:35:51
Re: Intreruperea anticonceptionalelor dupa 5 zilesolutia este duphastonul, cel mi probabil si nu ergometul...mergi insa si discuta cu un medic, pentru numele lui D-zeu! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|