|
Nu esti logat.
Protectie Logest#1 2011-05-05 21:36:58
protectie LogestBuna, Offline #2 2011-05-05 23:48:31
Re: protectie LogestInteleg ca nu esti la prima folie....daca ai luat pilulele corect luna trecuta, pauza ai facut-o corect, da - erai protejata in continuare;) deci nu este risc de sarcina Ultima oara a fost editat de simone11 (2011-05-05 23:49:02) Offline #3 2012-01-04 02:07:57
Re: protectie Logestbuna in primul rand, vreau sa imi cer scuze daca locul postului meu nu este aici, dar dupa citirea mai multor topicuri, am considerat ca aici e mai potrivit. am fost la medicul endocrinolog si dumneaei mi-a prescris Logest, luate incepand cu ziua a 5 a a ciclului menstrual. menstruatia mi-a venit pe 2, luna aceasta, deci pilulele le voi incepe pe 6. intrebarea mea este daca sunt protejata incepand cu acea pastiluta sau trebuie sa ma protejez suplimentar 7 zile? am citit destule articole si unii medici spun ca atata vreme cat prima pastila este administrata in una din primele 5 zile ale ciclului menstrual, protectia este asigurata incepand cu acea pastila. alte surse spun ca esti protejat de la prima pastila DOAR daca aceasta este administrata in prima zi a menstruatiei; administrata in orice alta zi, necesita protectie suplimentara. va rog sa ma lamuriti si pe mine, ca m-a bulversat toata cantitatea de informatii gasita si inca o intrebare : incepand administrarea pilulelor pe data de 6, deci in a 5 a zi a ciclului menstrual si luarea lor corect, la ora fixa, imi asigura protectia si in pauza de 7 zile, odata ce am terminat primul blister de 21 de comprimate ? multumesc anticipat pentru raspunsuri si imi cer scuze daca postul meu a semanat cu "Baltagul" Offline #4 2012-01-04 08:59:52
Re: protectie LogestAndra, daca iei din ziua a 5 a nu esti protejata decat dupa 7 zile. Daca vroiai sa fii protejata de la prima pastila, trebuia sa iei din prima zi de menstruatie. TI-a dat sa iei din ziua a 5 a ca sa eviti spottingul care apare adesea in prima luna de administrare. Daca iei pastille corect, esti protejata si in pauza. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #5 2012-01-04 11:44:13
Re: protectie Logestx_ynna , iti multumesc frumos pentru raspuns ! Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-04 15:16:56
Re: protectie Logestca sa fii protejata in pauza trebuie sa iei toate cele 21 de pastile, nu 20, 19 etc. si sa le iei corect. daca uiti o pastila in saptamana a 3-a sau ai luat antibiotice atunci, trebuie sa inghiti 7 pastile corect si consecutiv dupa care se reinstaleze protectia, altfel nu vei fii protejata in pauza. cam asta e regula. vad ca le stii ceea ce ma incanta. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|