|
Nu esti logat.
Karissa Vs Pastile de slabit !#1 2011-05-09 10:53:57
Karissa Vs Pastile de slabit !Buna .. am si eu o problema ! din luna ianuarie am inceput sa iau karissa ! si pana acum m-am ingrasat cu vreo 5 kg ..! de la 55 ajungand la 60 ! as dori sa stiu daca pastilele de slabit .. gen SLEMOL .. sau HOFISIL . interactioneaza cu AC !astept raspunsurile voastre ! multumesc ! Offline #2 2011-05-09 11:06:10
Re: Karissa Vs Pastile de slabit !daca nu ai mancat mai mult ca de obicei si te-ai ingrasat eu zic sa mergi la planning sa le schimbi Offline #3 2011-05-11 08:07:43
Re: Karissa Vs Pastile de slabit !vitamax interactioneaza cu ac? eu banuiesc ca nu... Offline #4 2011-05-12 08:40:12
Re: Karissa Vs Pastile de slabit !sigur nu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|