homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O solutie???

#1 2011-06-09 23:15:00

locolory
New member
Inregistrat: 2009-10-10

o solutie???

zilele astea termin mai exact marti termin folia de ac....ideea este k nu vreau sa imi vina deoarece vreau sa ii ofer iubitului meu de ziua lui un weekend in 2 la mare si nu as vrea k eu sa fiu "rosie"! Pot incepe imediat o folie noua in continuarea celeilalte pt a intarzia aparitia menstruatiei???...va multumesc

#2 2011-06-09 23:43:14

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

Re: o solutie???

Menstra iti vine sigur in perioada in care plecati voi ?  Asta ar fi o solutie, dar nu este tocmai ok .

#3 2011-06-12 18:14:24

locolory
New member
Inregistrat: 2009-10-10

dap...imi vine sigur tocmai de asta m-am si gandit la solutia asta:(

#4 2011-06-12 18:18:15

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Poti incepe o folie noua pe care ori o termini, ori iei atatea pastile din ea cate zile vrei sa iti amani menstra, iar apoi faci pauza normal, dupa care incepi o folie NOUA si completa, cum ai face in mod normal.

In orice caz, asteapta-te la spotting.

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-06-12 18:19:22)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2011-07-12 18:48:13

pericol
New member
Inregistrat: 2010-02-18

Buna,

As avea si eu o intrebare legata de intarzierea menstruatiei.

Eu voi merge la mare cu niste rude cam in data in care voi fi eu pe stop.. Nu prea am putut eu sa aleg perioada pentru ca e vacanta lor mai mult..si m-au invitat si pe mine. Nu am mai fost la mare de cand eram mica, bebe, nici nu imi amintesc cum e.. si nu as vrea ca taman atunci sa fiu pe ciclu si sa nu pot intra in apa sau sta la plaja.

M-am gandit deci sa apelez la anticonceptionale.. Eu voi merge in vacanta in 25 august.. ciclul imi vine undeva in jurul zilei 23, 24.. pe-acolo.. si dureaza in jur de 5 zile.. Avand in vedere ca e iulie..ma intreb cum e mai bine.. As putea sa:

- incep din luna iulie, undeva prin 17 iulie( deci inainte sa imi vina ciclul in luna iulie) , si sa nu mai iau deloc in august ( ar insemna ca in august ar trebui sa vina cam in 6-7, ceea ce e bine..ca vacanta mea la mare va fi gata in 2-3 august)
- sa las sa imi vina menstruatia luna asta si apoi sa lipesc 2 folii

Eu am mai luat anticonceptionale mai mult timp, dar le-am oprit vara trecuta, la sfarsitul verii. Oare am sa mai am aceleasi probleme la inceput pana se obisnuieste organismul din nou?

O ultima intrebare.. se merita sa incep din nou sa iau anticonceptionale? Imi trecea ideea asta prin cap ca o masura de protectie pentru ca am avut o problema cu prezervativul, adica s-a rupt..si poate m-as simti mai ok daca as stii ca daca se rupe nu e asa o mare problema.. Voi ce ziceti?

Publicitate

loading...

#6 2011-07-12 21:59:00

heart_beat
Insomniac member
De la: ♫
Inregistrat: 2009-12-18

pai si daca incepi normal cand iti vine acum in iulie nu va fi ok? incepi sa zicem in 24, sunt 21 de pastile pana in 13 august si 7 zile de pauza in care iti vine menstra, apoi incepi urmatoarea folie in 21 august si esti la fix big_smile
e posibil ca acum cand le reincepi sa ai simptomele care apar pana se acomodeaza din nou organismul cu ele, in primele 3 luni.
parerea mea e ca, daca ai o relatie de durata si esti nesigura cu prezervativul poti trece linistita pe anticonceptionale, nici nu va mai fi nevoie sa-l folosesti si vei fi protejata 24/24. big_smile

#7 2011-07-15 01:09:35

pericol
New member
Inregistrat: 2010-02-18

Va multumesc pentru raspunsuri!

heart_beat, ai dreptate! nu mi-am dat seama ca daca incep sa le iau luna asta, atunci menstra mi se va decala big_smile hehe. Cateodata e nevoie de cineva din exterior (respectiv care nu e stresat de problema) sa gaseasca cele mai simple solutii!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.