|
Nu esti logat.
Intrebare...#1 2011-06-12 09:49:54
intrebare...Buna ziua!Iau anticonceptionale yasmin de 1 an si jumate si inainte cu cateva zile d a avea ultimul ciclu mi-au aparut niste scurgeri maronii-rosiatice ...am observat ca acestea isi fac aparitia mai ales pe timpul verii,pt ca si anul trecut am patit la fel...sa fie din cauza caldurii oare?caci nu-mi pot explica fenomenul... si mai am o intrebare...de cand iau pastilute prietenul meu nu a ejaculat in mine niciodata din cauza ca ne temeam sa nu se intample vreo cv...dar prietenele mele mi-au zis k pot sta linistita si ca nu se va intampla nimic nedorit...dar acum cateva zile a ejaculat in mine...si stam cu grija sa nu se intample acel lucru neasteptat...din cate stiu dupa o anumita perioada mai indelungata de contraceptie acest efect se instaleaza...acum pot sta linistita sau voi fi stresata pana la urmatoarea menstruatie?)va multumesc si va doresc o zi buna! Offline #2 2011-06-19 11:13:59
Re: intrebare...scurgerea aceea e spotting. daca apare mai multe luni consecutiv probabil ca aceste anticonceptionale nu ti se mai potrivesc... Offline #3 2011-06-19 17:42:35
Re: intrebare...buna.am si eu o intrebare.anestezia de la stomatologie interactioneaza cu acc?multumesc frumos Offline #5 2011-06-19 17:56:36
Re: intrebare...si inca ceva...luna asta mi`a venit menstruatia peste anticonceptionale.am fost bolnava si am luat tot felul de pastile si niste vitamine.si ma gandesc k poate de la aia.acuma sunt in pauza.sambata ar trebui sa incep o folie noua.As vrea sa stiu dak mai sunt protejata?pastilele ce le`am luat nu erau antibiotice.dar ma gandeam k dak mi`a venit ciclu peste pastile sa nu afecteze protectia cumva? Offline Publicitateloading...
#6 2011-06-21 21:59:52
Re: intrebare...Va multumesc mult pentru raspuns!Anticonceptionalele le iau la sfatul medicului de familie,nu am fost deocamdata la un ginecolog... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|