homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare...

#1 2011-06-12 09:49:54

juliana1712
New member
Inregistrat: 2008-11-09

intrebare...

Buna ziua!Iau anticonceptionale yasmin de 1 an si jumate si inainte cu cateva zile d a avea ultimul ciclu mi-au aparut niste scurgeri maronii-rosiatice ...am observat ca acestea isi fac aparitia mai ales pe timpul verii,pt ca si anul trecut am patit la fel...sa fie din cauza caldurii oare?caci nu-mi pot explica fenomenul... si mai am o intrebare...de cand iau pastilute prietenul meu nu a ejaculat in mine niciodata din cauza ca ne temeam sa nu se intample vreo cv...dar prietenele mele mi-au zis k pot sta linistita si ca nu se va intampla nimic nedorit...dar acum cateva zile a ejaculat in mine...si stam cu grija sa nu se intample acel lucru neasteptat...din cate stiu dupa o anumita perioada mai indelungata de contraceptie acest efect se instaleaza...acum pot sta linistita sau voi fi stresata pana la urmatoarea menstruatie?wink)va multumesc si va doresc o zi buna!

#2 2011-06-19 11:13:59

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: intrebare...

scurgerea aceea e spotting. daca apare mai multe luni consecutiv probabil ca aceste anticonceptionale nu ti se mai potrivesc...

in legatura cu ejaculatul in interior cand iei anticonceptionale... tu pentru ce le iei, nu pentru contraceptie? efectul contraceptiv "se instaleaza" de la prima folie, prima pastila... astfel ca iubitul poate ejacula linistit in interior...
sper ca iei anticonceptionalele astea la sfatul medicului...

#3 2011-06-19 17:42:35

mady.creatza
New member
Inregistrat: 2010-11-15

buna.am si eu o intrebare.anestezia de la stomatologie interactioneaza cu acc?multumesc frumos

#4 2011-06-19 17:43:29

daenarys
Vizitator

nu

#5 2011-06-19 17:56:36

mady.creatza
New member
Inregistrat: 2010-11-15

si inca ceva...luna asta mi`a venit menstruatia peste anticonceptionale.am fost bolnava si am luat tot felul de pastile si niste vitamine.si ma gandesc k poate de la aia.acuma sunt in pauza.sambata ar trebui sa incep o folie noua.As vrea sa stiu dak mai sunt protejata?pastilele ce le`am luat nu erau antibiotice.dar ma gandeam k  dak mi`a venit ciclu peste pastile sa nu afecteze protectia cumva?

Publicitate

loading...

#6 2011-06-21 21:59:52

juliana1712
New member
Inregistrat: 2008-11-09

Va multumesc mult pentru raspuns!Anticonceptionalele le iau la sfatul medicului de familie,nu am fost deocamdata la un ginecolog...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.