|
Nu esti logat.
Sunt insarcinata?#1 2011-06-14 21:26:06
sunt insarcinata?sunt la a 6 pastila din blister si ieri am facut sex.eu i-au pastila in fiecare zi la 8 seara si azi mi-am uitat pastilele la lucru.la pastile am acces doar maine la 8 jumate.exista posibilitatea sa fiu insarcinata??.ce trebuie sa fac....ast un rasp Offline #2 2011-06-14 21:47:43
Re: sunt insarcinata?Contactul de ieri a fost protejat, dar pentru ca vei lua pastila cu o intarziere de mai mult de 12 ore, protejeaza-te suplimentar 7 zile pana se reinstaleaza protectia. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2011-06-14 21:54:28
Re: sunt insarcinata?contactul de ieri nu a fost protejat.....i-au pastila in continuare 8 jumat dimi si seara pe cea de la 8... Offline #4 2011-06-14 22:12:30
Re: sunt insarcinata?kdeea incerca sa-ti spuna ca acel contact de ieri a fost sub protectia anticonceptionalelor si nu exista risc de sarcina. insa de acum incolo, pana inghiti corect 7 pastile trebuie sa folosesti protectie suplimentara. maine dimineata iei pastila cand ajungi la serviciu si apoi le iei corect in continuare. Offline #5 2011-06-14 22:20:29
Re: sunt insarcinata?Da, asta era ideea Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|