|
Nu esti logat.
Karissa 2 pe zi#1 2011-06-15 09:52:27
karissa 2 pe zibuna.... in urma unui control la ginecolog, dr mi-a recomandat Karissa. Problema e ca au trecut 7 zile de la menstruatie, iar dr mi-a zis sa iau 2 zile cate 2 Karissa, (mintim un pic organismul...asa a zis), iar apoi sa iau cate una pe zi la aceeasi ora....E bine sa iau 2 zile cate 2 anticonceptionale? Este pt prima data cand as lua pastilute si nu prea stiu exact mersul....multumesc mult Offline #2 2011-06-15 09:54:30
Re: karissa 2 pe ziN-am mai auzit de asa ceva. Pastilele e bine sa le iei in prima zi de menstruatia cand iei pt prima oara. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-06-15 09:59:09
Re: karissa 2 pe zimiky,tu nu esti acum pe anticonceptionale?vrei s ale iei in ziua 7 de mesntra? #4 2011-06-15 10:02:17
Re: karissa 2 pe ziacum nu sunt...dupa dr, azi ar trebui sa iau 2 si maine 2...iar de poimaine cate 1....si mi se pare cam ciudat....eu as astepta pana la urmatoareaq menstruatie.... Offline #5 2011-06-15 10:05:04
Re: karissa 2 pe zimiky,poti sa astepti pana la urmatoarea menstra.sau sa incepi de acum dar cu cate o pastila pe zi si 7 zile de protectie suplimentara.cate 2 pastile de ac se dau cand exista spotting provocat tot de ele.tu nu ai de ce sa iei asa.personal as astepta prima zi de menstra sa fiu protejata de atunci daca nu ma grabesc luna asta Publicitateloading...
#6 2011-06-15 10:20:30
Re: karissa 2 pe ziasa am sa fac...ele mi-au fost recomandate si dpdv medical...am avut menstra de 2 ori intr-o luna, dar acum urmez si un tratament pt o infectie...astept pana la urmatoarea menstra k sa nu ma mai complic acum...ms mult de rasp. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|