|
Nu esti logat.
Escapelle nu functioneaza?-3#39 2011-12-26 22:34:28
Re: Escapelle nu functioneaza?buna!am si eu o intrebare escapelle are intodeauna efect?eu am luat la 7 ore dupa contactul sexual...isi face efectul?nu m-am simtit rau,nu am avut stari de voma...ms mult Offline #40 2011-12-27 00:13:59
Re: Escapelle nu functioneaza?Riscul mediu de aparitie a unei sarcini dupa un contact sexual neprotejat este de 8%; dupa folosirea contraceptiei de urgenta acest risc scade la 2%. Riscul de a ramane insarcinata, depinde de ziua de ciclu menstrual in care se afla pacienta. Studiile au arata ca riscul de sarcina creste de la 8% cu 5 zile inainte de ovulatie la 36% in ziua ovulatiei. Utilizarea contraceptiei de urgenta in timpul perioadei fertile reduce riscul de sarcina cu cel putin 75%. (am citat de pe site-ul pt. femei mayra) Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-27 00:15:18) Offline #41 2012-06-11 01:06:09
Re: Escapelle nu functioneaza?Am inceput un contact sexual neprotejat apoi el a pus prezervativul si la final cand a ejaculat prezervativul a ramas in mine si s-a scurs din el in vagin,am luat imediat escapelle,nu ma simt rau insa imi fac grij sa nu raman totusi insarcinata,am citit pe aici ca sunt riscuri.Ciclul trebuie sa imi vina pe 18 acum ,si chiar vroiam sa ma apuc si de anticonceptionale insa acum nu stiu cum sa fac.Sangerarea de la pastile am inteles ca vine de la 2 zile sau 5 de la administrare ,se suprapune cu ciclul meu normal sau ciclul o sa imi vina mai tarziu sau deloc.Sa incep anticonceptionalele luna viitoare? sau daca o sa am doua zile sangerari de la pastile si mai tarziu ciclul normal sa le iau?Sunt sanse sa raman insarcinata? help Offline #42 2012-06-11 09:51:49
Re: Escapelle nu functioneaza?sangerarea aia de care vorbesti nu e obligatoriu sa apara, si nici nu e semn ca pastila si-a facut sau nu efectul; nu te astepta sa iti vina ciclul cand ai calculat, pastila de a 2a zi poate deregla organismul; eu personal as astepta pana luna viitoare sa incep pastilele. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #43 2012-06-11 10:32:22
Re: Escapelle nu functioneaza?mda,as fi vrut sa le incep ,mie frica de prezervative,nu e primul incident neplacut Offline Publicitateloading...
#44 2012-06-11 11:05:22
Re: Escapelle nu functioneaza?dar daca am luat escapelle in mod corect pe 1 mai, iar pe 18 mai am avut o sangerare de 5 zile (pe care probabil o pot considera menstruatie, tinand cont de canitatea si durata) si menstruatia anterioara a fost undeva in jurul datei de 20 aprilie. pot considera ca escapelle a avut efect ? Offline #45 2012-06-11 11:07:41
Re: Escapelle nu functioneaza?daca menstruatia a fost normala dpdv cantitativ si calitativ, e ok; escapelle functioneaza doar o data, nu impiedica ovulatiile ulterioare, desi pot aparea dereglari. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #46 2012-06-11 11:19:16
Re: Escapelle nu functioneaza?calitativ da, cantitativ nu pot sa imi dau seama pt de la o menstruatie la alta nu seamana nici o zi, de exemplu am menstruatii in care primele doua zile sunt reprezentate printr-o cantitate mai mare si in alte dati in care zilele 3-4 au acesta caracteristica. Offline #47 2012-06-11 15:16:50
Re: Escapelle nu functioneaza?
singerarea de pe 18 mai chiar a fost menstruatie(nu a fost relationata cu Escapelle, intervalul de timp dintre 1 si 18 mai fiind prea lung ca sa ne permita sa gindim altfel) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #48 2012-06-11 17:11:26
Re: Escapelle nu functioneaza?Doctoressa,am luat escapelle ieri 10 mai ,daca nu sangerez si imi vine ciclu mai tarziu de 18 mai(data la care ar trebui sa vina) pot sa incep sa iau si eu anticonceptionale,daca nu apare aceea sangerare,daca intr-adevar e ciclu si nu acele sangerari..sau sa astept pana luna viitoare?Multumesc. Ultima oara a fost editat de bia_c (2012-06-11 17:18:41) Offline #49 2012-06-12 09:05:50
Re: Escapelle nu functioneaza?bia, dupa parerea mea ai luat inutil escapelle(cu 8 zile inainte de aparitia menstrei nu mai ai risc de sarcina). Asa ca imedicat ce apare singerarea poti incepe sa iei contraceptive Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #50 2012-06-14 13:00:51
Re: Escapelle nu functioneaza?Multumesc,de unde imi dau seama daca e intr-adevar ciclu si nu sangerare,inca nu mi-a aparut aceea sangerare. Offline #51 2012-06-18 13:26:13
Re: Escapelle nu functioneaza?Doctoressa,aseara 17 iunie,mi-a aparut o sangerare maronie care peste noapte s-a comportat ca un ciclu normal,azi ma doare putin burta si ovarele,pare a fi ciclul meu normal..dar nu stiu sigur..sa incep sa iau pastilele din seara asta sau sa iau de luna viitoare? Offline #52 2012-06-20 15:47:53
Re: Escapelle nu functioneaza?
multumesc pentru raspuns, menstruatia a aparut pana la urma pe 14 , dar nedumerirea mea e ca tinut mai putin decat in mod normal, adica 4 zile in loc de 5-6 cat tinea deobicei, iar cantitatea parca a fost si ea putin diferita ... posibilitatea sarcinii o exclud, pentru ca intre timp am facut si un test si rezultatul acestuia a fost negativ. Dar aceste aspecte ale menstruatiei in ceea ce priveste durata si probabil si cantitatea pot fi rezultatul unor delegrari datorate pastilei de a doua zi ? Offline #53 2012-06-21 14:05:37
Re: Escapelle nu functioneaza?e de la pastila, corn, stai linistita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|