|
Nu esti logat.
Dereglare dupa diane sau sarcina?#1 2011-06-23 10:43:54
dereglare dupa diane sau sarcina?Povestea e putin mai lunga dar as aprecia un raspuns...nimeni nu m-a lamurit pana acum. Ultima oara a fost editat de tinkerbelle (2011-06-28 11:44:19) Offline #2 2011-06-23 11:05:29
Re: dereglare dupa diane sau sarcina?Imi dau si eu cu parerea pana vine doctoressa: din moment ce contactele au fost protejate, sarcina nu e; cel mai probabil, dereglarea e de la faptul ca ai luat diane aiurea. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-06-24 13:19:59
Re: dereglare dupa diane sau sarcina?am si eu o nelamurire. folosesc diane 35 de vreo 4 ani.....in mai am facut pauza.la venirea ciclului am inceput din nou sa iau si deja iau al doilea blister(nu am facut pauza intre cele 2blistere)....marti a venit prietenul meu din strainatate.....mi.am luat pastila....am facut.o, miercuri in schimb am uitat sa o iau.....dar nici nu am avut contact sexual...cea de miercuri seara am luat.o joi cand mi.am adus aminte ca am uitat.o si joi seara normal pe care urma s.o iau.......dupa asta am avut contact sexual....se poate sa fi ramas insarcinata...oare sa mai iau pilula de a doua zi.....sau?sunt tare confuza.....daca poate cineva sa.mi scrie cateva randuri sa ma lamureasca.... Offline #4 2011-06-24 14:25:41
Re: dereglare dupa diane sau sarcina?da, ia pastila de a doua zi Offline #5 2011-06-25 11:13:30
Re: dereglare dupa diane sau sarcina?mersi mult....am luat postinor 2.... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|