homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema de interactiune

#1 2011-06-27 13:33:30

belleruche
New member
Inregistrat: 2011-05-07

problema de interactiune

daca antibioticul se administreaza pe mucoasa, rectal, de exemplu, acesta unde se metabolizeaza? la nivel hepatic? sau gresesc?
in acest caz exista interactiune cu anticonceptionalele?
va rog, un raspuns avizat!
multumesc

#2 2011-06-29 12:55:06

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: problema de interactiune

sincer eu nu am auzit de antibiotice cu efect sistemic, care sa se administreze intrarectal....rugamintea mea e ca, daca vrei un raspuns avizat, sa renunti la ghicitori si sa spui exact despre ce e vorba

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2011-06-29 17:35:27

newport
Membru
Inregistrat: 2011-06-28

Buna ziua smile

Vroiam sa va intreb la ce cabinet de planning sunteti ? As dori o programare.
Deci, daca se poate sa-mi dati un numar de telefon, un email, orice , ar fi excelent.
Si imi cer scuze ca sunt off topic smile
Multumesc

#4 2011-06-29 17:41:49

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da click pe banner-ul din partea de sus a paginii, unde scrie "consultatie gratuita" wink

#5 2011-06-29 17:49:41

newport
Membru
Inregistrat: 2011-06-28

Multumesc mult smile

Publicitate

loading...

#6 2011-06-29 20:42:58

belleruche
New member
Inregistrat: 2011-05-07

nu e vorba despre adminstrare intrarectala, ci in jurul mucoasei, din cauza unui prurit.
despre nidoflor e vorba.
intre timp, am intrebat si la planning, mi s-a spus ca in regula, nistatina nu face parte din clasa celor care interactioneaza si nici cantitatea utilizata nu e suficient de mare..
dumneavoastra, doctoressa, ce parere aveti?

#7 2011-06-30 09:42:39

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

belleruche a scris:

nu e vorba despre adminstrare intrarectala, ci in jurul mucoasei, din cauza unui prurit.
despre nidoflor e vorba.
intre timp, am intrebat si la planning, mi s-a spus ca in regula, nistatina nu face parte din clasa celor care interactioneaza si nici cantitatea utilizata nu e suficient de mare..
dumneavoastra, doctoressa, ce parere aveti?

parerea mea e ca orice administrezi cutanat, nu se absoarbe sistemic in cantitate suficient de mare ca sa afecteze efectul contraceptivelor....iar tu administrezi nidoflorul ala cutanat, si nu altfel(extern asadar)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#8 2011-07-26 11:12:27

anda_mariana182
New member
Inregistrat: 2011-01-15

buna:) sunt pe care sa iau niste steroizi anabolici si eu folosesc nuvaring.. vreau sa stiu in ce masura influenteaza acestia eficacitatea ringurului. e urgent:( va roog
va dau si lista de ce contine..
- Smilax medica (Smilaxul): contine saponine steroide cu efect anabolic. Este excelent pentru
problemele urologice, colicile renale, ?n reumatismul articular si muscular, ?n eczeme, inflamatii
ale articulatiilor, inflamatii ale intestinelor, sifilis, etc. Cur?t? s?ngele si ?mbun?t?teste activitatea
sexual?.
? - Crataegus monogyna (P?ducelul): ?nt?reste muschiul inimii si ?mbun?t?teste aportul de
oxigen, regleaz? circulatia s?ngelui si circulatia ?n creier. ?nt?reste vasele s?nge, ?mbun?t?teste
activitatea rinichilor, face respiratia mai usoar?.
- Schisandra chinensis (Wu Wei Zi)- plant? medicinal? din China: protejeaz? celulele si ficatul,
?nt?reste pl?m?nii, rinichii, inima, stomacul, intestinele. Actioneaz? contra febrei, durerilor,
stressului. Relaxeaz? musculatura, face respiratia mai profund?, ?mbun?t?teste vederea, m?reste
randamentul ?ntregului organism.
- Hippophae rhmnoides (C?tina alb?): contine substante foarte active din punct de vedere
biologic care scad nivelul colesterolului, al gr?similor si al zah?rului din s?nge, contribuie la
regenerarea organismului. Protejeaz? de scleroz? si este extrem de eficient? ?n reumatism, gut?
si imunitate sc?zut?.
- Medicago sativa (Lucerna): influenteaz? pozitiv activitatea glandei tiroide, a hipofizei, a
rinichilor si splinei. ?nt?reste ?ntreg organismul, diminueaz? edemele.
- Hibiscus sudantea (Nalba mare din Sudan): contine o serie ?ntreag? de acizi organici. Se
utilizeaz? ?n probleme urologice si ale rinichilor, scade nivelul zah?rului si al colesterolului din
s?nge. Influenteaz? pozitiv splina si calitatea s?ngelui.
- Cnicus benedictus( Schinelul) : are efect antibiotic si antiviral. Distruge bacteriile, reprim?
fermentatia si putrefactia din intestine, contribuie la formarea sucului gastric si al bilei. Se
utilizeaz? ?n gut?, grip?, ?n herpesuri si boli de ficat.
- Menyanthes trifoliata (Trifoistea): se utilizeaz? ?n boli de ficat, de bil?,dureri de cap, febr? si ?n
st?ri de epuizare. Contine iod, fier, mangan si fitocinide.
- Silybum marianum (Armurariul): semintele constituie un mijloc de tratare a aproape tuturor
bolilor de ficat si de bil?. Contine cantit?ti mari de sulf, scade febra, regenereaz? si protejeaz?
celulele ficatului.
- Eryngium campestre(Scaiul de c?mp): se utilizeaz? ?n boli de pl?m?ni. Usureaz? tusea,
reduce coeziunea pietrelor vezicii urinare, are un efect antiinflamator si afrodisiac. Influenteaz?
favorabil metabolismul ?ntregului organism.
- Panax ginseng (Ginsengul): fortific? ?ntregul organism, se utilizeaz? ?n st?ri de colaps, anemii
si st?ri de epuizare. ?nt?reste pl?m?nii, splina, mucoasele, stimuleaz? randamentul CNS,
accelereaz? g?ndirea, actioneaz? anabolic.
- Galeopsis segetum: contine o cantitate mare de siliciu, se utilizeaz? ?n boli de pl?m?ni, splin?
si ale s?ngelui. Compozitia si continutul de minerale din plante se apropie de cea a s?ngelui
uman. Regenereaz? tesuturile de leg?tur? si are efect antiinflamator.
- Muira puama: este un anabolic si un afrodisiac natural. D? energie, tonific? si activeaz?
sistemul hormonal. Are influent? favorabil? asupra CNS si asupra rinichilor.
- Codonopis pilosula (Dang-sen): este un anabolizant si tonifiant, un furnizor de energie cu
efect antibacterian care ?nt?reste ?ntregul organism.
- Zanthoxylum piperitum ( Piper japonez): are efect anabolic, antimicrobian si antiviral.
?mbun?t?teste activitatea CNS, regenereaz? ficatul, mucoasele si are influent? pozitiv? asupra
inimii. Regenereaz? cartilajele.
King Kong mai contine minerale si cristale: calcopirit?, opal l?ptos, calcit si altele

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.