homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Efecte secundare postinor2

#1 2011-07-04 21:32:29

Andain
New member
Inregistrat: 2010-08-11

Efecte secundare postinor2

Buna seara ! Am 19 ani .. As dori si eu sa aflu niste detalii despre efectele provocate de postinor2, de la persoane care au folosit acest medicament sau de la doamna doctor.
Astazi am avut un contact sexul protejat , insa exact la sfarsit s-a rupt prezervativul .. prietenul meu a ejaculat insa s-a retras cand a simtit ca e rupt prezervativul ..
Pe 30 iunie mi s-a terminat menstruatia .. Azi fiind in a 10-a zi a ciclului menstrual ... Mi-e foarte frica sa nu fiu exact in perioada fertila . Metoda calendarului nu o pot folosi deoarece am cicluri foarte neregulate .. intre 28 si chiar 40 de zile(s-a intamplat o singura data ) ..in general 34 zile.
Am cumparat postinor2 si urmeaza sa iau prima pastila acum la ora 22:00 si urmatoarea maine la 10:00.
Imi este foarte teama de consecintele folosirii acestei pastile .. mentionez ca e prima oara cand folosesc.
A mai fost cineva in situatia mea si m-ar putea ajuta cu niste sfaturi?
Multumesc.

#2 2011-07-07 10:07:15

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Efecte secundare postinor2

citeste online prospectul pentru a afla toate efectele adverse pe care le poate da postinor.

http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2194

#3 2011-07-07 10:55:18

Andain
New member
Inregistrat: 2010-08-11

Re: Efecte secundare postinor2

Ok , multumesc. Insa am o nelamurire , in acest prospect scrie ca a doua pastila se ia la 8 ore .. in schimb farmacista mie mi-a indicat sa o iau la 12 ore ... Ce sa cred?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.